Merhaba ilk dozda değerim düşmedi 2. Doz oldum değerim düşmeye başladı. 4. Gün ve 7.gün arası %15 lik düşüş bekliyor doktorlar 2. Dozdan sonra çok şükür 7. Gün 2200 düştü Şuan 21.gündeyim betam 862 ağrım en baştan beri vardı ama durulmiycak bi ağrı değildi hatta karnımda baskılanma hissediyordum, hafif kanamam ve lekelenmemde vardı. Bu süreçte şiddetli ağrı ve kesilmeksizin bitmeyen bir kanama olmaması lazım, ayrıca aşırı halsizlik tansiyon düşmesi bunları söylemişti doktorum 2. Dozdan sonra 4 gün ve 7 günde sonra büyük parçalı şekilde vücudumdan pıhtılar düştü Şuan hala küçük parçalı akıntı oluyor ondan sonra ağrım hiç olmadığı zamanlar oldu ara ara hafif ağrı oldu şuanda ara sıra hafif ağrım oluyor ,gerçekten yıpratıcı bir süreç inş iğneyle en hafif şekilde atlatırsınız ve sonrasında sağlıklı gebelikler yaşarsınız, zor biliyorum üzülmemeye çalışın psikolojinizi iyi tutun, ben dış gebeliğimi öğrendiğimden beri gün içinde hareket etmedim yattım hep hala da yormamaya çalışıyorum kendimi, tüpümün alınma riski vardı, iç kanama riski ve bu değer 0 lanıncaya kadar risk devam ediyor sadece risk azalıyor demişti doktor umarım bu durumu yaşamayız , iğneden sonra ishal , gaz olabiliyor bu normal içinizi ferah tutun dua edin daraldığınızda kuran dinleyin, şifanız için niyet alıp ihtiyaç sahiplerine sadaka verin bunları yaptım sürekli daha iyi hissettim, bir de çok yaptığım bir şey bu süreçte tuhaf gelebilir ama sürekli vücudumla konuştum elimi karnıma koyup tüplerimi çok sevdiğimi onları kaybetmek istemediğimi beni bırakmamalarını söyledim. Umarım atlatırız atlatırsınız