- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- Konu Sahibi Ladyblack3
Yarar yarar merak etme kuzumAnladım teşekkür ederim canım benimde kanamam bugün az oldu az önce de dediğin gibi ağrı oldu kramp tarzı inşallah iğne işe yarıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarar yarar merak etme kuzumAnladım teşekkür ederim canım benimde kanamam bugün az oldu az önce de dediğin gibi ağrı oldu kramp tarzı inşallah iğne işe yarıyordur
İnşallah çok teşekkür ederim canımYarar yarar merak etme kuzum
Canım ne yaptın sonucun çıktı mı?İnşallah canım sağol
Çıktı malesef değerim düşmedi 1000 olmuş 2. Doz iğne yaptılar bu da işe yaramazsa 3. Doz olmuyor operasyonla alıyorlar heraldeCanım ne yaptın sonucun çıktı mı?
İnşallah bu kez düşer canım moralini yüksek tutmaya çalış moral de etkili oluyorÇıktı malesef değerim düşmedi 1000 olmuş 2. Doz iğne yaptılar bu da işe yaramazsa 3. Doz olmuyor operasyonla alıyorlar heralde
İşte o biraz zor oluyor malesef inşallah olur diyelimİnşallah bu kez düşer canım moralini yüksek tutmaya çalış moral de etkili oluyor
Sen de son durum ne canım? Kaç oldu değerinİnşallah bu kez düşer canım moralini yüksek tutmaya çalış moral de etkili oluyor
4. Gün değerim 98 di bugün değerim 47 olmuşSen de son durum ne canım? Kaç oldu değerin
Aaa iyi iyi canım düşüyor ne güzel4. Gün değerim 98 di bugün değerim 47 olmuş
Allah razı olsun canım, senin durumun nasıl?Aaa iyi iyi canım düşüyor ne güzel
Daha değişiklik yok canım cuma ve pazartesi kan vericem o zaman belli olacak bakalımAllah razı olsun canım, senin durumun nasıl?
İnşallah bu sefer düşüşe geçerDaha değişiklik yok canım cuma ve pazartesi kan vericem o zaman belli olacak bakalım
İnşallah canım teşekkür ederim Haberleşiriz yine buradan iyi sonuçlarla umarım...İnşallah bu sefer düşüşe geçer
İnşallah canım, güzel haberler bekliyorumİnşallah canım teşekkür ederim Haberleşiriz yine buradan iyi sonuçlarla umarım...
benim iki gün sonra kanama başlamıştı ağrı da adet ağrısı gibiydi ama kanın rengi ilk başta vişne çürüğü gibi değişik geldi pepmbemsi falan sonra azalarak lekelenmelerle 40 gün kadar sürdü değer de her hafta düştü.Merhaba kızlar;
Benim sorum şu dış gebelik iğnesinden sonra illa kanama ve ağrı olması gerekiyor mu? Yani iğneden sonra kanama ve ağrı olmaması iğnenin başarısız olduğunu işe yaramadığını mı gösteriyor?
beta artışlarınız nasıldı sizin iki katına çıkmış mıydıbenim iki gün sonra kanama başlamıştı ağrı da adet ağrısı gibiydi ama kanın rengi ilk başta vişne çürüğü gibi değişik geldi pepmbemsi falan sonra azalarak lekelenmelerle 40 gün kadar sürdü değer de her hafta düştü.
Canım sonucun ne oldu düşüşe geçti mi?İnşallah canım teşekkür ederim Haberleşiriz yine buradan iyi sonuçlarla umarım...
İğne olduğumda 1000 olan değerim 4. Günü 540 a düşmüştü ne güzel. 7. Gün yani dün kan verdim sabit kalmış yine 540’ta. Perşembe günü yine kan vericem umarım düşer. yoksa ameliyat olacak sanırımCanım sonucun ne oldu düşüşe geçti mi?
İnşallah düşer canımİğne olduğumda 1000 olan değerim 4. Günü 540 a düşmüştü ne güzel. 7. Gün yani dün kan verdim sabit kalmış yine 540’ta. Perşembe günü yine kan vericem umarım düşer. yoksa ameliyat olacak sanırım
İnşallah canım sen de son durum ne?İnşallah düşer canım