- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
- Konu Sahibi bbbbulutttttt
Bana da düşük doz yapıldığını söylediler 75 mg belki bu yüzden 2-3 ay korun dediler bazılarına 6 ay diyenlerde varmış. Ben çok şükür iç kanama yaşamadım zaten 1015 iken benimde sağ tüpte göründü ama tüpte açıktı ben o ay ağır gıda zehirlenmesi yaşadım midem bağırsaklarım çok çok kötüydü antibiyotikler serumlarla bir haftada düzeldim ama adetimin ilk günü zehirlendim. Adetim 2 gün sürmüştü. İlaçlar ve bağırsak dengesinin bozulması hormonları etkiledi diye düşünüyorum. Çünkü sağlıksız çok kötü durumdaydım zaten o ay hamile kalmışım. Tüpte açıkken olduğu için ya gebeliğin ya da hormonların dengesinin bozulduğu için dış gebelik olmuş olabilir. Bende prezervatif alerji yapmıyor o yüzden hap kullanmak yerine bunu tercih ediyorum. Zaten 3-4 ay kısa süre idare ederiz inşallah tekrar kötü şeyler yaşamadan sağlıklı gebelikler yaşarızEvet öyle benimde 100 mg tek doz vuruldu iğne. Üç hafta sonra iç kanama geçirip ameliyat oldum. Patoloji sonucumda tubal gebelik olduğu doğrulandı. Yani iltihaplanma sonucunda bunu yaşamışım. Ameliyat olduğum için 3 ay korunman yeterli dedi doktor ama ben etkilendiğim için en az 6 ay korunacağım. Bu olayı yaşamadan önce prezarvatif kullanıyorduk ama bende çok kaşıntı yaptı belki de enfeksiyon yapan iltihaplanmasına sebep olan oydu belki de alerjim vardı. Sonuçta vücudumda olan bişey değil