- 15 Eylül 2024
- 12
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi umudumsunsen3105
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Herkesin süreci farklı ilerliyor benim kanamam iğneden önce başlamıştı kiminin iğneden sonra da olmuyor kanamasıMerhaba.Son adet tarihim 28 temmuzdu.
test yaptım ve pozitifti.Daha önce 2 kere dış gebelik geçirdim ikisi de iğne ile sonlandı.2tane çocuğum var,doğal yollardan oldu.
3 Eylül'de kan verdim sonuç :223
5eylul 570
9 Eylül 887
11 Eylül 1253
Düzensiz artarak devam etti.Dr emin olamadi kese de görünmedi ama rahim icinde küçük küçük keseler görüldü.Daha onxe dış gebelik olduğu için de dış gebelikten şüphelendi.
12 Eylül kürtaj oldum.Rahim temizlendi.Buna gerek var mıydı bilmiyorum aslında ben direk iğne olmak istedim dış gebeliktir diye.Doktor da çok kanaman olur direk iğne tedvaisi uygulayaamm dedi.
Sonuç olarak 13eylulde degerimin 1700lere çıkması sebebiyle iğne oldum tek doz.Ama hala kanama yok ve sağ kasığımda ağrı var.İgne olanlar kanamaniz ne zaman başladı cevaplarsanız sevinirim.
Sizin ilk dış gebeliginiz mi? Benim 3.bu malesef.İki çocuğum var şükür..Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Herkesin süreci farklı ilerliyor benim kanamam iğneden önce başlamıştı kiminin iğneden sonra da olmuyor kanaması
Evet ilk dış gebeliğim ilk gebeliğim di oda dış gebelik oldu malesef. Siz ilk dış gebelikten sonra rahim filmi çekinmişmiydiniz.Sizin ilk dış gebeliginiz mi? Benim 3.bu malesef.İki çocuğum var şükür..
Evet,çekildim herhangi bir hasar tıkanıklık görülmemişti.Ben dış gebeliklerimi rahmin ters olmasına bağlıyorum.Rahmim tersmis.Evet ilk dış gebeliğim ilk gebeliğim di oda dış gebelik oldu malesef. Siz ilk dış gebelikten sonra rahim filmi çekinmişmiydiniz.
Peki doktor bişey dedi mi rahimin ters olmasından dolayı. Kadın olmak çok zor gerçektenEvet,çekildim herhangi bir hasar tıkanıklık görülmemişti.Ben dış gebeliklerimi rahmin ters olmasına bağlıyorum.Rahmim tersmis.
Hayır aksine bunu her Dr ya göremiyor ya da söylemiyor o kadar Dr gezdim sadece bir tanesi bunu söyledi.Hatta doğumumu da o Drda yaptım ama malesef başka şehre gittiPeki doktor bişey dedi mi rahimin ters olmasından dolayı. Kadın olmak çok zor gerçekten
Ya gerçekten bazen oyuncak gibi oynuyorlar bu belgelenmiş bişey Nası bunu göz ardı ediyorlar anlamıyorum hangi şehirdeyseniz acabaHayır aksine bunu her Dr ya göremiyor ya da söylemiyor o kadar Dr gezdim sadece bir tanesi bunu söyledi.Hatta doğumumu da o Drda yaptım ama malesef başka şehre gitti
merhaba ben de 7 ay önce ilk gebelik ve dış gebelik oldu benim değerim en fazla 130 a çıktı adet günmde leke geldi hamile olabilecğimi düşünmyrdum sonra 4 gün boyunca sdce leke geldi sökülmedim mi acaba diye endişe ve araştırma yaaprken bi test alayım dedim test silik çıktı sdce kan verdim 12 çıktı akşamına da adetim başladı doktora gittim adet görülebilir gebelikte 2 günde bir artması gerekli dedi sdce 3 gün güzel arttı sonra düştü dış gebeilk teşhisi kondu adet zamanım bittikten sonra lekeye döndü yoğun hiçbir zaman kanama yaşamadım tek doz metotrkax denilen iğne oldum 7.günde değerim düştü yaklaşık olarak adetimle birlkte 40 gün sürdü tam zamanınd da adetimi oldum çok şükür bi skıntı yada ağrımda olmadı ama takip etmek gerekliMerhaba.Son adet tarihim 28 temmuzdu.
test yaptım ve pozitifti.Daha önce 2 kere dış gebelik geçirdim ikisi de iğne ile sonlandı.2tane çocuğum var,doğal yollardan oldu.
5eylul 570
9 Eylül 887
11 Eylül 1253
Düzensiz artarak devam etti.Dr emin olamadi kese de görünmedi ama rahim icinde küçük küçük keseler görüldü.Daha onxe dış gebelik olduğu için de dış gebelikten şüphelendi.
12 Eylül kürtaj oldum.Rahim temizlendi.Buna gerek var mıydı bilmiyorum aslında ben direk iğne olmak istedim dış gebeliktir diye.Doktor da çok kanaman olur direk iğne tedvaisi uygulayaamm dedi.
Sonuç olarak 13eylulde degerimin 1700lere çıkması sebebiyle iğne oldum tek doz.Ama hala kanama yok ve sağ kasığımda ağrı var.İgne olanlar kanamaniz ne zaman başladı cevaplarsanız sevinirim.
Gebze/KocaeliYa gerçekten bazen oyuncak gibi oynuyorlar bu belgelenmiş bişey Nası bunu göz ardı ediyorlar anlamıyorum hangi şehirdeyseniz acaba
Kayseri’deyim ben deGebze/Kocaeli
Siz?
Merhaba.Son adet tarihim 28 temmuzdu.
5eylul 570
9 Eylül 887
11 Eylül 1253
Bende iğne olduğum gün değerim 1700kusur idi.Direk 7.gun verdim 2600 olmuştu.Ama 4.gun vermedigim için düşüş oldu mu olmadı mı anlayamadım.Bir doz daha oldum 50mg.Bu sefrr 4.gunde verdim.Doktor direk ameiyat ile almamız lazım diyor çünkü sağ tüpte bildiğin kese var.Eger bu sefer de dusmediyse değerim malesef mecbur ameliyat ile tupum alinacakMerhaba ben de gebeliği 13 Eylülde öğrendim ancak 45 yaşında olduğum için alınacak bir
Risk değildi benim için, daha öncde de kayıplarım oldu, çok şükür bir çocuğum var.
İlk öğrendiğimde hcg 145 idi. Doktor kürtaj yaptı. 19unda hcg değerim 1300 olunca gebeliğin dış gebelik olduğu anlaşıldı. Ultrasonda sol tüpte 1.1 mm olarak görüldü. 19 unda mtx aldım 50+50.
Kanamam yok, bir etki de olmadı açıkçası. Belim ağrıyor ama sanırım ters pozisyonda yattım, ama kasık ağrım kanamam vs yok.
Yarın 4. Gün, dr kan ver demedi sadece 7. Gün kan ver ve ultrasona gel dedi. Yine de okuduklarkmdan 4-7 arasındaki değerin önemli olduğu söyleniyor.
Düşünmekten ve kurmaktan kafayı yemek üzereyim.
Bu arada geçmiş olsun stres yapmayın herşey olacağına varıyor sanki içimde bir bomba ile yaşıyorum.Her an patlayacak da iç kanama geçirecekmisim gibi..Benimde kananmam yok doktor olmayacağını söyledi.İlacin onu eritecegini söyledi.Bu aralar dış gebelikte kürtaj da moda oldu.Ve hiç bir işe yaramiyor esasında.18binlira verdik üstelik.Kan değerinden zaten dış gebeik oldugu belliydi.Merhaba ben de gebeliği 13 Eylülde öğrendim ancak 45 yaşında olduğum için alınacak bir
Risk değildi benim için, daha öncde de kayıplarım oldu, çok şükür bir çocuğum var.
İlk öğrendiğimde hcg 145 idi. Doktor kürtaj yaptı. 19unda hcg değerim 1300 olunca gebeliğin dış gebelik olduğu anlaşıldı. Ultrasonda sol tüpte 1.1 mm olarak görüldü. 19 unda mtx aldım 50+50.
Kanamam yok, bir etki de olmadı açıkçası. Belim ağrıyor ama sanırım ters pozisyonda yattım, ama kasık ağrım kanamam vs yok.
Yarın 4. Gün, dr kan ver demedi sadece 7. Gün kan ver ve ultrasona gel dedi. Yine de okuduklarkmdan 4-7 arasındaki değerin önemli olduğu söyleniyor.
Düşünmekten ve kurmaktan kafayı yemek üzereyim.
Bu arada geçmiş olsun stres yapmayın herşey olacağına varıyor sanki içimde bir bomba ile yaşıyorum.Her an patlayacak da iç kanama geçirecekmisim gibi..Benimde kananmam yok doktor olmayacağını söyledi.İlacin onu eritecegini söyledi.Bu aralar dış gebelikte kürtaj da moda oldu.Ve hiç bir işe yaramiyor esasında.18binlira verdik üstelik.Kan değerinden zaten dış gebeik old