- 7 Şubat 2025
- 4
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi icinizdenbirisiyim
-
Merhaba canım naptınız kan verdiniz mi tekrar? Son iki değerindeki oran düşük geldi bana çünkü 5 haftalık gebeliklerde kendimden biliyorum dış gebelik geçirdim 2000 küsürken teşhis konulmuştuMerhaba Hanımlar.
Beta değerlerimi aşağıya bırakıyorum dış gebelik ihtimali hakkında bilgi verebilir misiniz yaşayanlar varsa?
Beta 59 olan daha Reglime 1 gün varken yapıldı yani 30 Ocakta 97 olan 1 gün sonra yani regl olmam gereken gün yapıldı 1022 olan ise dün adet gecikmemin 8. Günü yapıldı. Bugün ise 1294 5 hafta 2 günlük hamileyim ancak doktor henüz kese göremedi.
Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ama henüz gidemedim doktorum raporluydu en son gittiğimde 1294ken artışın güzel demişti pazartesiye kaldı ama çok korkuyorum umarım gittiğimde keseyi görebilirMerhaba canım naptınız kan verdiniz mi tekrar? Son iki değerindeki oran düşük geldi bana çünkü 5 haftalık gebeliklerde kendimden biliyorum dış gebelik geçirdim 2000 küsürken teşhis konulmuştu
Yorumunuz için çok teşekkür ederim ama henüz gidemedim doktorum raporluydu en son gittiğimde 1294ken artışın güzel demişti pazartesiye kaldı ama çok korkuyorum umarım gittiğimde keseyi görebilir
Ben de dış gebelik ile ilgili supheleim var betam iki kat cikmiyo bilgili biri yorumlasaMesajımı gören var mı hanımlaaarrrrr
merhaba sonucunuz ne oldu benim de çok benziyor hemen hemen aynıMerhaba Hanımlar.
Beta değerlerimi aşağıya bırakıyorum dış gebelik ihtimali hakkında bilgi verebilir misiniz yaşayanlar varsa?
Beta 59 olan daha Reglime 1 gün varken yapıldı yani 30 Ocakta 97 olan 1 gün sonra yani regl olmam gereken gün yapıldı 1022 olan ise dün adet gecikmemin 8. Günü yapıldı. Bugün ise 1294 5 hafta 2 günlük hamileyim ancak doktor henüz kese göremedi.
Teşekkürler
Merhaba kese oluştu ancak haftaya göre daha geriden geldiği için geç döllenme ihtimali üzerinde duruldu yani dış gebelik olmadığı kesinleşti 10 gün sonra tekrar ultrasona girmek için gideceğimmerhaba sonucunuz ne oldu benim de çok benziyor hemen hemen aynı
Benim de 2 kat çıkmadı. %50 civarı arttı. Sonra oran iyice düştü %23 lere kadar ve dış gebelikmiş.Ben de dış gebelik ile ilgili supheleim var betam iki kat cikmiyo bilgili biri yorumlasa
Merhaba son durumunuz nedir?Merhaba kese oluştu ancak haftaya göre daha geriden geldiği için geç döllenme ihtimali üzerinde duruldu yani dış gebelik olmadığı kesinleşti 10 gün sonra tekrar ultrasona girmek için gideceğim
Geçmiş olsun, tedavi süreci nasıl oldu? Betalar kaç çıkıyordu?Benim de 2 kat çıkmadı. %50 civarı arttı. Sonra oran iyice düştü %23 lere kadar ve dış gebelikmiş.
İlk öğrendiğimde 106Geçmiş olsun, tedavi süreci nasıl oldu? Betalar kaç çıkıyordu?
Anladim geçmişler olsun, bakalim beni ne bekliyor, endişeliyim biraz..İlk öğrendiğimde 106
2 gün sonra 152
4 gün sonra 313
2 gün sonra 385
1 gün sonra 428
Yani günlük %25 artışla başladı %11 ile bitti.
Kürtaj+ 1 doz metotreksat yapıldı
Anladim geçmişler olsun, bakalim beni ne bekliyor, endişeliyim biraz..
Sizin değerler nasıl ?Anladim geçmişler olsun, bakalim beni ne bekliyor, endişeliyim biraz..
5.3Sizin değerler nasıl ?
Canım ben dış gebelik geçirdim beta bana düşük geldi inşallah geç döllenmedirMerhaba Hanımlar.
Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?