dış gebelik hakkında bilginiz varmı?

yamukprenses

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
9.220
14.625
arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve geçen gün keseyi görmek için doktora gittim,doktor dikkatli dikkatli baktı ve kese tüpe çok yakın dedi,keseyi bana da gösterdi,gerçekten tam ortada değil ekrana göre tam solda üstteydi,sizi sık sık takip etmemiz gerekiyor dedi,tabii ben bişey anlamadım,eve gelip araştırınca aslında doktorun şüphesinin dış gebelik olduğunu anladım,doktora tekrar telefon açıp srdum,sadece şüpheleniyorum dedi.üç gün sonra tekrar randevum var,delirmek üzereyim.Ne olur başından böyle durum geçirenler veya bu konuda bilgisi olanlar yazsın.desteğinize ihtiyacım var,çoook korkuyorum.

bn ysadım malesef ama bnm hiç kese yoktu bide 6. haftada kanamm baslamıstı agrım vardı insallh senn bebegin saglıklıdır kötü düsnme iyi düsün iyi olsun allhım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin...

arkadaşlar 5 haftalık hamileyim ve geçen gün keseyi görmek için doktora gittim,doktor dikkatli dikkatli baktı ve kese tüpe çok yakın dedi,keseyi bana da gösterdi,gerçekten tam ortada değil ekrana göre tam solda üstteydi,sizi sık sık takip etmemiz gerekiyor dedi,tabii ben bişey anlamadım,eve gelip araştırınca aslında doktorun şüphesinin dış gebelik olduğunu anladım,doktora tekrar telefon açıp srdum,sadece şüpheleniyorum dedi.üç gün sonra tekrar randevum var,delirmek üzereyim.Ne olur başından böyle durum geçirenler veya bu konuda bilgisi olanlar yazsın.desteğinize ihtiyacım var,çoook korkuyorum.

canım naptın gittin mi doktora , inşallah güzel haberlerle dönmüşsündür..

canım eğer dış gebelik olsa kese rahimde görünmezdi.dış gebeliğin anlamını biliyorsun zaten.kese bir sürü yere yerleşebilir dış gebelikte ama rahime yerleşmez.rahimde kese yoksa dış gebelikten şüphelenilir.kesenin yeri rahimde herhangi bir yerdede olabilir.ama sonuçta rahimdedir.kimisinin aşağıda olur düşük tehlikesi var derler.yani dış gebelikten korkma.sonuçta kesen rahimde

X