• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik hakkında bilgi verir misiniz?

Hangi çeşit olursa olsun ister kimyasal ister dış gebelik hepsi üzücü tabi cok istememize ragmen farkli seylerle karsilasmak. Doktora insanlar ya kontrol için giderken yada ultrasonda bebeginin ilk goruntusunu görmeye gelirken ben ilk defa doktora gittim. Ama ultrason bomboş kan degerlerimde gebelik var o kadar zordu ki.hamdolsun bitti gitti ameliyatsiz. Tek duam tekrar ayni seyleri yaşamamak. Kimyasal oyle degil üzülme degerler hic bi mudaheleye gerek kalmadan kendi kendine düşüyor zaten. Korunmaya da gerek olmuyo sanırım suanki degerlerin kaç?
Inşallah bizde 2. cide saglikli gebelik yaşarız
En son 46 ya düştü. Tekrar kontrol ettirmene gerek bile yok dedi doktor, kimyasal gebelik dedi senin de dediğin gibi korunma vermedi, ne zaman istersen tekrar deneyebilirsin dedi. İlk gebeliğim benimde, biraz sürpriz oldu bize isteyerek olmadı yani ama yine de duyunca sevinmiştik böyle sonuçlanınca üzdü tabi 😔

En son 46 ya düştü. Tekrar kontrol ettirmene gerek bile yok dedi doktor, kimyasal gebelik dedi senin de dediğin gibi korunma vermedi, ne zaman istersen tekrar deneyebilirsin dedi. İlk gebeliğim benimde, biraz sürpriz oldu bize isteyerek olmadı yani ama yine de duyunca sevinmiştik böyle sonuçlanınca üzdü tabi 😔
Evet kimyasal da tekrar tekrar kan tahliline gerek duyulmuyor kendi kendine zaten düşüyor. Ne guzel korunmada vermemiş doktor üzülme bi dahakine saglikli bi gebelik olur inşallah rabbim daha da kötüsünü yasatmasin. Zaten saglikli bi bebek ne yaparsan yap ne düşermis ne boyle sagliksiz bir sekilde olurmuş demekki bizim için boyle olmasi daha hayirli. Rahim sagliksiz olan embriyoyu kabul etmedi. Dua edelim birbirimize. Bize malesef ilac tedavisi olduğu için ignelerin yan etkisi bebege zarar verirmis o yuzden korunun dedi doktor ben hemen olsun istedigim için korunun demez inşallah diyordum. Üç ay gelir geçer inşallah. Hem degerlerin bak ne guzel dusuyor dış gebelikte 2 ayda anda sıfirlaniyor

Evet kimyasal da tekrar tekrar kan tahliline gerek duyulmuyor kendi kendine zaten düşüyor. Ne guzel korunmada vermemiş doktor üzülme bi dahakine saglikli bi gebelik olur inşallah rabbim daha da kötüsünü yasatmasin. Zaten saglikli bi bebek ne yaparsan yap ne düşermis ne boyle sagliksiz bir sekilde olurmuş demekki bizim için boyle olmasi daha hayirli. Rahim sagliksiz olan embriyoyu kabul etmedi. Dua edelim birbirimize. Bize malesef ilac tedavisi olduğu için ignelerin yan etkisi bebege zarar verirmis o yuzden korunun dedi doktor ben hemen olsun istedigim için korunun demez inşallah diyordum. Üç ay gelir geçer inşallah. Hem degerlerin bak ne guzel dusuyor dış gebelikte 2 ayda anda sıfirlaniyor
Bunda da vardır bi hayır demek ki senin de çocuk sahibi olman gereken zaman bir kaç ay sonraymış. Allah isteyen herkese nasib etsin, birdaha yaşatmasın inşallah 🤲🏻

Bunda da vardır bi hayır demek ki senin de çocuk sahibi olman gereken zaman bir kaç ay sonraymış. Allah isteyen herkese nasib etsin, birdaha yaşatmasın inşallah 🤲🏻
İnşallah bakalim zaman neyi gosterek hayirlisi böyleymiş evet elimizde olan bişey değil rabbim güzel eylesin inşallah kaderimizi. Aminnn inşallah kimseye yasatmasin

Ben dis gebelik yasadim degerlerim hep yukseldi ama yeterli degildi agrim sizim olmadi.. fakat senin son degerin bi oncekinden degerden dusuk... dis gebelikse bana sorabilirsin ama kimyasali bilmiyorum gecmis olsun
Dış gebelikte değerler bir anda düşer mi 70 53 40 gibi

21 ekimde transferim oldu 1 kasım 47 3 kasım 131 5 kasım 297 7 kasım 514 9 kasım 976 geldi. Ve doktor dış gebelik diyor. 11 kasım tekrar bakılacak. Ama değerlerim hep güzel artmıştı. Bilmiyorum Allaha sığındım bekliyorum

Back