En son 46 ya düştü. Tekrar kontrol ettirmene gerek bile yok dedi doktor, kimyasal gebelik dedi senin de dediğin gibi korunma vermedi, ne zaman istersen tekrar deneyebilirsin dedi. İlk gebeliğim benimde, biraz sürpriz oldu bize isteyerek olmadı yani ama yine de duyunca sevinmiştik böyle sonuçlanınca üzdü tabiHangi çeşit olursa olsun ister kimyasal ister dış gebelik hepsi üzücü tabi cok istememize ragmen farkli seylerle karsilasmak. Doktora insanlar ya kontrol için giderken yada ultrasonda bebeginin ilk goruntusunu görmeye gelirken ben ilk defa doktora gittim. Ama ultrason bomboş kan degerlerimde gebelik var o kadar zordu ki.hamdolsun bitti gitti ameliyatsiz. Tek duam tekrar ayni seyleri yaşamamak. Kimyasal oyle degil üzülme degerler hic bi mudaheleye gerek kalmadan kendi kendine düşüyor zaten. Korunmaya da gerek olmuyo sanırım suanki degerlerin kaç?
Inşallah bizde 2. cide saglikli gebelik yaşarız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik hakkında bilgi verir misiniz?
- Konu Sahibi Masalmina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Şubat 2019
- 834
- 438
- 103
- 32
Evet kimyasal da tekrar tekrar kan tahliline gerek duyulmuyor kendi kendine zaten düşüyor. Ne guzel korunmada vermemiş doktor üzülme bi dahakine saglikli bi gebelik olur inşallah rabbim daha da kötüsünü yasatmasin. Zaten saglikli bi bebek ne yaparsan yap ne düşermis ne boyle sagliksiz bir sekilde olurmuş demekki bizim için boyle olmasi daha hayirli. Rahim sagliksiz olan embriyoyu kabul etmedi. Dua edelim birbirimize. Bize malesef ilac tedavisi olduğu için ignelerin yan etkisi bebege zarar verirmis o yuzden korunun dedi doktor ben hemen olsun istedigim için korunun demez inşallah diyordum. Üç ay gelir geçer inşallah. Hem degerlerin bak ne guzel dusuyor dış gebelikte 2 ayda anda sıfirlaniyorEn son 46 ya düştü. Tekrar kontrol ettirmene gerek bile yok dedi doktor, kimyasal gebelik dedi senin de dediğin gibi korunma vermedi, ne zaman istersen tekrar deneyebilirsin dedi. İlk gebeliğim benimde, biraz sürpriz oldu bize isteyerek olmadı yani ama yine de duyunca sevinmiştik böyle sonuçlanınca üzdü tabi
Bunda da vardır bi hayır demek ki senin de çocuk sahibi olman gereken zaman bir kaç ay sonraymış. Allah isteyen herkese nasib etsin, birdaha yaşatmasın inşallahEvet kimyasal da tekrar tekrar kan tahliline gerek duyulmuyor kendi kendine zaten düşüyor. Ne guzel korunmada vermemiş doktor üzülme bi dahakine saglikli bi gebelik olur inşallah rabbim daha da kötüsünü yasatmasin. Zaten saglikli bi bebek ne yaparsan yap ne düşermis ne boyle sagliksiz bir sekilde olurmuş demekki bizim için boyle olmasi daha hayirli. Rahim sagliksiz olan embriyoyu kabul etmedi. Dua edelim birbirimize. Bize malesef ilac tedavisi olduğu için ignelerin yan etkisi bebege zarar verirmis o yuzden korunun dedi doktor ben hemen olsun istedigim için korunun demez inşallah diyordum. Üç ay gelir geçer inşallah. Hem degerlerin bak ne guzel dusuyor dış gebelikte 2 ayda anda sıfirlaniyor
- 20 Şubat 2019
- 834
- 438
- 103
- 32
İnşallah bakalim zaman neyi gosterek hayirlisi böyleymiş evet elimizde olan bişey değil rabbim güzel eylesin inşallah kaderimizi. Aminnn inşallah kimseye yasatmasinBunda da vardır bi hayır demek ki senin de çocuk sahibi olman gereken zaman bir kaç ay sonraymış. Allah isteyen herkese nasib etsin, birdaha yaşatmasın inşallah
- 20 Şubat 2019
- 834
- 438
- 103
- 32
Hayirli ramazanlar degerlerin sifirlandi mi gülüm nasilsin iyi misinBunda da vardır bi hayır demek ki senin de çocuk sahibi olman gereken zaman bir kaç ay sonraymış. Allah isteyen herkese nasib etsin, birdaha yaşatmasın inşallah
En son 3 gibi bi değerdeydi bir daha da kontrol ettirmedim. İyiyim çok şükürHayirli ramazanlar degerlerin sifirlandi mi gülüm nasilsin iyi misin
- 20 Şubat 2019
- 834
- 438
- 103
- 32
Sevindim gülüm inşallah daha da iyi olursun nr guzel kendi kendine dusmus cok şükür degerlerEn son 3 gibi bi değerdeydi bir daha da kontrol ettirmedim. İyiyim çok şükür
- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Dış gebelikte değerler bir anda düşer mi 70 53 40 gibiBen dis gebelik yasadim degerlerim hep yukseldi ama yeterli degildi agrim sizim olmadi.. fakat senin son degerin bi oncekinden degerden dusuk... dis gebelikse bana sorabilirsin ama kimyasali bilmiyorum gecmis olsun
- 22 Kasım 2017
- 575
- 397
- 53
Sis gebelikte degerler yukselir fakat az yukselir canimDış gebelikte değerler bir anda düşer mi 70 53 40 gibi
- 31 Ekim 2019
- 8
- 3
- 1
- 28
Tekrar sağlıklı hamilelik yaşadınız mıben hem kimyasal hemde dış gebelik geçirdim seninki kimyasal gibi duruyo canım
- 9 Kasım 2018
- 14.126
- 41.505
- 548
HYır yaşamadımTekrar sağlıklı hamilelik yaşadınız mı
- 23 Ekim 2019
- 63
- 47
- 3
- 43