• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİŞ GEBELİK GEÇMEYEN AĞRI MTX metotraksat iğnesi

emmmbusss

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2023
4
2
6
29
Merhaba arkadaşlar . Ocak ayında regl oldum . Regl bittikten 3-4 gün sonra lekelenmelerim başladı doktorum enfeksiyon dedi 10 gün ilaç kullandım sonrasında tekrardan lekelenmelerim başlayınca kontrole gittim. Ve kese göründü dış gebelik . Beta değerim 2.400dü . Hemen yatışm yapıldı ve 50+50 metotraksat iğnesi vuruldum serum şeklinde. Benim doktorum 3.gün baktı 4000lere çıkmıştı 5.gün 5300 çıkınca kürtajda oldum. 7.gün yavaş yavaş düşmeye başladı . Hayatımın en en zor günleri. İlk gebeliğim 8.haftada düşük 2.gebeliğim kimyasal 3.gebeliğim dış gebelik. Bu esnada bazı günler hiçbir ağrım yokken bazı günler korkunç rektal baskı basınç yaşadım. Bazen strese bağlı ve ilaca bağlı mide krampları baş dönmeleri yaşadım. Ara ara kasıklarda batma oluyor . 13 martta değerim sıfırlandı çok şükür 16 Mart regl oldum. Ve bugün yine sağ kasığımda Ağrı ve iğne batar gibi ağrılarım var normal mi sizce yaşayan var mı bu geçmeyen ağrıları

Yalnız değilsin sadece demek istedim bunu hastane yatağından yazıyorum benim de iki doz artık kürtaj ile bugün biraz olsun düşme oldu moral oldu çok zor bir süreç ama ne güzel sizin sıfırlanmış çok şükür benim de çok ağrım oluyor bugün daha iyiyim ağrı kesici yapılıyor ama siz yine de doktora gitmeyi ihmal etmeyin Allah hepimizi korusun şifamızı versin sağlıklı çocuklar nasip etsin

Back