Çokgeçmiş olsun peki rahim filmi çektirdin mi hiç tüplerinin durumuna baktılar mıBen canım dış gebelik geçirdim 2016 kasım da sonlandı korunduk 3 ay 2017 Mayısta tekrar hamile kaldım kimyasal oldu o ay korundum sonra korunmayı bıraktım olmadı en son 2018 Mayısta hamile kaldım (gebe kalamayınca aşılama ile hamilelik oluştu)onu da 5 haziranda kalbinin durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım 4 düşüğüm var ama sorunun yanıtı evet peşine bir kimyasal bir normal gebeliğim oldu
Aşılama nasıl yapılıyor ücreti ne kadarÇokgeçmiş olsun peki rahim filmi çektirdin mi hiç tüplerinin durumuna baktılar mı
Amin inşallah. Çok sevindim senin adına bizde 8 aydır istiyoruz iltihap var 4 aydır bende fitilde kullandım işe yaramadı nedense iltihap tüplerimi tıkamış olabilir diye düşünüyorumBen 1.5 sene once dis gebelik gecirmistim. Sonra da tuplerime baktirmadim. Simdi yine hamileyim. Ama 1.5 sene korundum ben. Istemedim hemen hamile kalmak. 12.haftamizdayiz Allah'in izniyle. Bu cumartesi kontrolumuz var. Allah en guzelinden size de nasip etsin insallah.
Tabiki sol tüp dış gebelikten dolayı kapalı sağ taraf açıkÇokgeçmiş olsun peki rahim filmi çektirdin mi hiç tüplerinin durumuna baktılar mı
Aşılama özelde 2.800 maloldu ilaç içindeAşılama nasıl yapılıyor ücreti ne kadar
Bütün tedaviler testler içinde mi yoksa tek bir aşılama olayının ücretimi o kadarAşılama özelde 2.800 maloldu ilaç içinde
Sanırım benimde sağ taraf kapandı sol tarafta yavaş çalışıyorTabiki sol tüp dış gebelikten dolayı kapalı sağ taraf açık
İlk hamileliğim dış gebelik oldu. Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama bi türlü hastaneye gitme fırsatı bulamıyorum çalıştığım içinDış gebelikten önce hemen hamile kalmış mıydınız? Belki dış gebelikle alakalı değildir dr a gittiniz mi bu durum için?
Rahim filmi çektirmeyi düşündünüz mü?
Kese görünmedi kan değerim yükseliyodu kanamam vardı. Parça alıp patolojiye gönderdiler dış gebelik teşhisi konulduDış gebelik teşhisinin nasıl kondu
Onu anladım canım ama hamile kalamıyorum dedin ya o yüzden ilk hamile kalmak istediğinde yani dış gebeliğinde hemen hamile kalabilmiş miydin? Mesela korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra oldu dış gebelik?İlk hamileliğim dış gebelik oldu. Rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum ama bi türlü hastaneye gitme fırsatı bulamıyorum çalıştığım için
Ben evlendiğim gece hamile kaldım dış gebelik oldu ve şuan 9 ay oldu hala gebelik yok. Tedavisiz tutmuştu dış gebelik ilk denemedeOnu anladım canım ama hamile kalamıyorum dedin ya o yüzden ilk hamile kalmak istediğinde yani dış gebeliğinde hemen hamile kalabilmiş miydin? Mesela korunmayı bıraktıktan kaç ay sonra oldu dış gebelik?
Sen tedavisiz mi hamile kaldın canımBende dis gebelik oldum sag tupum kapandi.2 sene sonra hamile kaldim simdi kizim 4 yasinda..simdi de bebis istiyoruz. Doktora her gittigimde tikali tarafimda yumurtlama oluyordu. Doktorum rabbim emredecek biz sadece araciyiz diyor.klomen bile ancak bu ay ise yaradi1 senedir korunmuyiruz..yeterki rabbim emretsin
Himm o zaman bence kesinlikle hemen bi doktora git hormonlarinda da sknti olabilir ya da dis gebelik sonrasi tupunde problem de olmus olabilir bence ihmal etme cnm.Ben evlendiğim gece hamile kaldım dış gebelik oldu ve şuan 9 ay oldu hala gebelik yok. Tedavisiz tutmuştu dış gebelik ilk denemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?