Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik geçirip kaç ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen sene şubatta geçirdim daha şmdi yemi hamileym düşün yani 1 sene geçti üstünden ben bekledim özellikle
Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz benim iğne ile düştü

Ben geçen sene şubatta geçirdim daha şmdi yemi hamileym düşün yani 1 sene geçti üstünden ben bekledim özellikle
Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz ben

Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz ben
Tabi korundum özellikle çok dikkat ettim. Çünkü o verilen iğne zararlı bi iğne vücuttan bazı doktorlar 3 ayda atıyor diyo bazıları 6 ayda. Ben bekledim ama.
Kese göründü çok şükür ama ben rahim filmide çekindim bundan 4 ay önce falan. Şmdi 11 haftalığım bakalm

Merhabalar ,
bir sorum olacak
Ben biyokimyasal gebelik geçirdim sonrasında doktorumun tavsiyesiyle 3 ay ara verdim , tekrar denediğim ay hamile kaldım
Merhabalar ,
İğneden sonra 12 şubatta tekrar lekelenmem oldu 5 gün sürdü değerin sıfırlanması için 26 güne bir regl tarihim 12 şubattan itibaren mi saymalıyıö sizce regl günümü

İğne ile düşürdüyseniz en az 3 ay korunma öneriliyor. Bende kasım ayında dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden sıfırlandı o yüzden korunmadık, 3 ay geçti şuan hamileyim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…