- 24 Ocak 2022
- 18
- 1
- 1
Bir sorum olacak bu sürede yine hamile kalınabilir mi sizce yani değerim sıfırlanmadanDevam 0 görene kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir sorum olacak bu sürede yine hamile kalınabilir mi sizce yani değerim sıfırlanmadanDevam 0 görene kadar
Kız hayır delirme:)) en az 6 ay yapmayın diyo doktorlarBir sorum olacak bu sürede yine hamile kalınabilir mi sizce yani değerim sıfırlanmadan
Benim doktorum prof ve korunma vermiyorum dedi kafam karıştıKız hayır delirme:)) en az 6 ay yapmayın diyo doktorlar
Bu nasıl prof. Ben de 4 tane prof dr değiştim hepsi aynı şeyi söyledi ve internette araştırdıgnda int de bile öyle yazar cok ilginçBenim doktorum prof ve korunma vermiyorum dedi kafam karıştı
Ben geçen sene şubatta geçirdim daha şmdi yemi hamileym düşün yani 1 sene geçti üstünden ben bekledim özellikleBenim doktorum prof ve korunma vermiyorum dedi kafam karıştı
Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz benim iğne ile düştüBen geçen sene şubatta geçirdim daha şmdi yemi hamileym düşün yani 1 sene geçti üstünden ben bekledim özellikle
Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz benBen geçen sene şubatta geçirdim daha şmdi yemi hamileym düşün yani 1 sene geçti üstünden ben bekledim özellikle
Tabi korundum özellikle çok dikkat ettim. Çünkü o verilen iğne zararlı bi iğne vücuttan bazı doktorlar 3 ayda atıyor diyo bazıları 6 ayda. Ben bekledim ama.Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz ben
Merhabalar ,Ben biyokimyasal gebelik geçirdim sonrasında doktorumun tavsiyesiyle 3 ay ara verdim , tekrar denediğim ay hamile kaldım
İğne ile düşürdüyseniz en az 3 ay korunma öneriliyor. Bende kasım ayında dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden sıfırlandı o yüzden korunmadık, 3 ay geçti şuan hamileyim inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik olur.Çok geçmiş olsun korundunuz yani öyle mi okuyorum doktor korunma vermiş bazılarına ama benim doktorum prof ve vermedi korunma kafam karıştı sizde kese göründü mü peki nasıl ilerledi süreciniz benim iğne ile düştü