Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik geçirip kaç ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zozo-19

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
18
1
1
Merhabalar ,26 ocakta dış gebelik geçirdim ve igne ile 3 gun sonra dustu benim gibi olup kac ay sonra hamile kaldiniz tekrardan

Çok gecmis olsun Rabbim bir daha gostermesin o igne acisi zaten insani mahfediyor

Merhabalar ,26 ocakta dış gebelik geçirdim ve igne ile 3 gun sonra dustu benim gibi olup kac ay sonra hamile kaldiniz tekrardan
Ben biyokimyasal gebelik geçirdim sonrasında doktorumun tavsiyesiyle 3 ay ara verdim , tekrar denediğim ay hamile kaldım

Çok Güzel Çok sevindim

Ocak 2019 da dış gebeliğimi öğrendim 12 gün hastanede tedavi gördüm 2 doz mtx le değerlerim düştü sıfırlanması 28 şubat 2019 da oldu. 7 martta rahim filmi çekildim o gün adet oldum ve 2 hafta koruma verdi doktorum tam yumurtlama başladığı günler korunma süremiz bitmişti. 31 martta kızıma hamile olduğumu öğrendim

Ağustosta iğne sonrası düşen değerlerime rağmen tüpün patlamasıyla iç kanama sonucu acil ameliyata alındım sağ tüpüm alındı. Hala hamile kalamadım Diğer tüp de mi hasarlı bilmiyorum doktorum 6 ay doğal yolla hamilelik elde edemessek bi yol haritası çizeriz dedi

Geçen yıl Nisan da dış gebelik geçirdim. 3 ay ara verdik. Sonra rahim filmi çekildi her şey normal. Toplamda 10 aydır gebelik olmadı hala

Ayyy çok sevindim sağlıklar kucağınıza alın bende iğneden 2 gün sonda başladı regl doktorum değerin sıfırlanınca olacaksın demişti demek ki sırıflandı diye düşünüyoruz çarşamba günü kan vercem som değerim 1358 di

Çok çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın

Teşekkür ederim inşallah benim değerim 1000lerin altına düşünce hızla düşmüştü. Ama tekrar kan verin mutlaka sıfır ı görün

Değerini 0 görene kdar kan vermeyi unutma cnm

Tamamdır yarın vericem bakalım kaç cikacak

Dıs gebelıkte degerlerınız cok yuksek mıydı acaba.
13 Ocakta:144,30
15 Ocak:527,66
20 Ocak:1308,60
22 Ocak:1758,60
Değerlerim bu şekildeydi fakat keseyi göremedik doktorumda iğne verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…