Kızlar ben nisan ayında dış gebelik geçirdim bta hcg değerim en fazla 1200 e yükseldi daha sonra kanama ile gittim kürtaj oldum patolojiye yollandı dış gebelik teşhisi kondu tek doz metrohetraxete iğnesi ile sonlandırıldı 3 ay korunduk yaklaşık 4 aydır bebek çalışmalarına başladık henüz gebe değilim. Benım gibi olanlar neler yaptınız kaç ay sonra hamile kaldınız??
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Dış gebelik geçirip hamile kalamayanlar??
- Konu Sahibi Bebybenb
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dış gebelik gebe kalamayanlar gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Merhaba bende ağustos ayında dış gebelik geçirdim, ne yazıkki sizin kadar şanşlı değildim b hcg değerim çok yüksekti iç kanama geçirdim ve sağ tüpüm alındı. Hem kürtaj hemde laparoskopi ameliyatı oldum. Doktor banada en az 3 ay korun dedi ama ilk reglimden sonra zaten hamile kalamam diye çok dikkat etmedim ovulasyon testi yapıyordum ve korunmadığımız bir güne denk geldi ve hemen hamile kaldım. İlaç kulanmamış olmam ve tek tüpümün alınması beni rahatlatmıştı ve kendimce herhangi risk faktörü görmedim. Çok şükür şuan 7 haftalık hamileyim.Kızlar ben nisan ayında dış gebelik geçirdim bta hcg değerim en fazla 1200 e yükseldi daha sonra kanama ile gittim kürtaj oldum patolojiye yollandı dış gebelik teşhisi kondu tek doz metrohetraxete iğnesi ile sonlandırıldı 3 ay korunduk yaklaşık 4 aydır bebek çalışmalarına başladık henüz gebe değilim. Benım gibi olanlar neler yaptınız kaç ay sonra hamile kaldınız??
Maşallah ya darısı bana inşallah bende tup falan alınmadı cok erken fark ettiğim ıcın kese bıle gorunmedıMerhaba bende ağustos ayında dış gebelik geçirdim, ne yazıkki sizin kadar şanşlı değildim b hcg değerim çok yüksekti iç kanama geçirdim ve sağ tüpüm alındı. Hem kürtaj hemde laparoskopi ameliyatı oldum. Doktor banada en az 3 ay korun dedi ama ilk reglimden sonra zaten hamile kalamam diye çok dikkat etmedim ovulasyon testi yapıyordum ve korunmadığımız bir güne denk geldi ve hemen hamile kaldım. İlaç kulanmamış olmam ve tek tüpümün alınması beni rahatlatmıştı ve kendimce herhangi risk faktörü görmedim. Çok şükür şuan 7 haftalık hamileyim.
- 18 Eylül 2018
- 59
- 7
- 1
- 40
arkadaslar bende 2 yildir evliyim 2 aydir ovulasyon takibi yaptiriyorum instagramda bi sayfada yapiyolar ilk ay cok ciddiye almadim yumurtlama gunlerini degerlendiremedim ama bu ay duzenli takip ettiriyorum .şunu farkettim interneteki ovulasyon takvimleri doģru cikmiyomuş.takvime cok guvenmeyin
- 18 Eylül 2018
- 59
- 7
- 1
- 40
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
merhaba bende dış gebelik geçirdim iç kanamaya kadar gitmişti bt hgc 1600 lerdeydi bebek 6 haftalıktı. laraskopi ameliyatı oldum. doktor korunun gebelik istemiyorum dedi. bende o kdr çok korku yaşadım ki korunuyorum. hala bt hgc düşmesini bekliyorum her hafta kan veriyorum. bundan snra ne olacak çok merak ediyorum. doktorda kesin bişey demiyor hep sonuçlara göre konuşuyor yardım edin fikir verin. bundan snra neler olabilir.
- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Dış gebelik geçirdiğiniz tüp alındı mı ?merhaba bende dış gebelik geçirdim iç kanamaya kadar gitmişti bt hgc 1600 lerdeydi bebek 6 haftalıktı. laraskopi ameliyatı oldum. doktor korunun gebelik istemiyorum dedi. bende o kdr çok korku yaşadım ki korunuyorum. hala bt hgc düşmesini bekliyorum her hafta kan veriyorum. bundan snra ne olacak çok merak ediyorum. doktorda kesin bişey demiyor hep sonuçlara göre konuşuyor yardım edin fikir verin. bundan snra neler olabilir.
Laparoskopi olduğunuzua göre nden her hafta kan veriyorsnuz anlamadım zaten hemen bhcg hemen düşmez ki yani sıfırlanmaz
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Dış gebelik geçirdiğiniz tüp alındı mı ?
Laparoskopi olduğunuzua göre nden her hafta kan veriyorsnuz anlamadım zaten hemen bhcg hemen düşmez ki yani sıfırlanmaz
bilmiyorum doktor öyle söyledi ve öyle devam etti şükür zaten herşey bitti. laraskopide olsanız kan değeri takibi yapılmaz mı?
- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Bende yapılmamıştı zaten tamamen temizleniyor onda. İlaçla tedavilerde yapılyor diye biliyorum ben.bilmiyorum doktor öyle söyledi ve öyle devam etti şükür zaten herşey bitti. laraskopide olsanız kan değeri takibi yapılmaz mı?
Kendim gebelik testi yapmştım laparoskopinden 1 hafta sonra pozitifti yanlış hatırlamıyorsam sonra 3 hafta sonra tekrar yaptım negatifti.
Bu arada araştır istersen yada başka bir doktora daha danış ama çok bekleme.. Forumdan da takip ettiğim genelde bekleyenler uzun süre hamile kalamıyorlar. Ben o yüzden ilk reglmden sonra yumurtlama testi kullandım biraz hormon değişimlerimi tanıyım die, soğan kürü fln da yaptım tek kalan tüpümde iltihap varsa temizlensin diye dikkat etmeme rağmen hemen hamile kaldım.
Çok şükür şuana kadar sıkıntım olmadı
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Bende yapılmamıştı zaten tamamen temizleniyor onda. İlaçla tedavilerde yapılyor diye biliyorum ben.
Kendim gebelik testi yapmştım laparoskopinden 1 hafta sonra pozitifti yanlış hatırlamıyorsam sonra 3 hafta sonra tekrar yaptım negatifti.
Bu arada araştır istersen yada başka bir doktora daha danış ama çok bekleme.. Forumdan da takip ettiğim genelde bekleyenler uzun süre hamile kalamıyorlar. Ben o yüzden ilk reglmden sonra yumurtlama testi kullandım biraz hormon değişimlerimi tanıyım die, soğan kürü fln da yaptım tek kalan tüpümde iltihap varsa temizlensin diye dikkat etmeme rağmen hemen hamile kaldım.
Çok şükür şuana kadar sıkıntım olmadı
Anladım canım banada dediki içerde minik parçalar kalmış olabilir o yüzden takip yapcaz dedi. hatta bir ara düşerken bir anda yükseldi iğne oldum tekrar düşmeye devam etti. tedavi bitti rahim filimi istendi. başka bir doktora gittim ve sürecimi anlattım rahim filimine bakarak. tek tüpün tıkalı alınması gerekiyor. nisana kadar deneyin yaşınız genç eğer olmazsa tüp bebek yada ameliyat dedi
- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Bunları düşünerek strese girme derim canım bence iyi bir doktorun olsun.. kafamda çok kurmuştum ben ameliyat sonrası kontrol için doktoruma gittim, rahim filmi ne zaman çektircem dedim.. Nerden çıkarıyorsn bunları 6ay deneyin olmazsa bir yol buluruz daha gençsiniz dedi.. Bende hem pco hemde tek tüple imkansız gibi geliyorduAnladım canım banada dediki içerde minik parçalar kalmış olabilir o yüzden takip yapcaz dedi. hatta bir ara düşerken bir anda yükseldi iğne oldum tekrar düşmeye devam etti. tedavi bitti rahim filimi istendi. başka bir doktora gittim ve sürecimi anlattım rahim filimine bakarak. tek tüpün tıkalı alınması gerekiyor. nisana kadar deneyin yaşınız genç eğer olmazsa tüp bebek yada ameliyat dedi
Tabi her doktorun tarzı farklı ama tüp bebek demek için dahaa çok çook erken bence
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Bunları düşünerek strese girme derim canım bence iyi bir doktorun olsun.. kafamda çok kurmuştum ben ameliyat sonrası kontrol için doktoruma gittim, rahim filmi ne zaman çektircem dedim.. Nerden çıkarıyorsn bunları 6ay deneyin olmazsa bir yol buluruz daha gençsiniz dedi.. Bende hem pco hemde tek tüple imkansız gibi geliyordu
Tabi her doktorun tarzı farklı ama tüp bebek demek için dahaa çok çook erken bence
Evet haklısın sana katılıyorum. ben ameliyattan çıktım ağlıyordum narkozun etkisiyle doktorun bana dediği üzülme tüp bebeklede olur. snra değiştim doktoru antalyanın en iyi doktoru oda bunları söyledi. şimdi adetime 8 gün var ve gene ilk hamileliğimdeki gibi minik sancılar girior 2 gündürr. korkuorum :'(
- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
Hiç korkma canım hepsi normalde bende yaşadım o sancıları sadece oluruna bırakEvet haklısın sana katılıyorum. ben ameliyattan çıktım ağlıyordum narkozun etkisiyle doktorun bana dediği üzülme tüp bebeklede olur. snra değiştim doktoru antalyanın en iyi doktoru oda bunları söyledi. şimdi adetime 8 gün var ve gene ilk hamileliğimdeki gibi minik sancılar girior 2 gündürr. korkuorum :'(
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Hiç korkma canım hepsi normalde bende yaşadım o sancıları sadece oluruna bırak
inşallah canım sende hamilesin dua et bana inşallah sağlıklı bir bebişimiz olur :)
- 3 Ağustos 2018
- 254
- 215
- 33
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamile oluncada önce tekrar dış gebelik mi diye korkuyosun yada kimyasal mı sonra kese görüncek mi endişesi oluyor, yetmiyor kalp atışlarını duyabilcekmiyiz.. ::)) falan filan hiç bitmiyor..inşallah canım sende hamilesin dua et bana inşallah sağlıklı bir bebişimiz olur :)
- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hamile oluncada önce tekrar dış gebelik mi diye korkuyosun yada kimyasal mı sonra kese görüncek mi endişesi oluyor, yetmiyor kalp atışlarını duyabilcekmiyiz.. ::)) falan filan hiç bitmiyor..
haklısın canım ben kanamayla doktora gtmiştim doktor bakalım durumu nasıl dediğinde ilk önce dış gebelik demişti ama kalp seslerini duymaya başladık eşim yani kurtulcakmı demişti :'( ben bile ümitlendim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de dış gebelik geçirdim 1 yıl 3 ay geçti hala kalamadım benimde sağ tüpümün büyük bir kısmı 5 yıl önce açık kist ameliyatıyla alındı. Şuan da kaç yaşındasın bir de amh kaç çıkmıştıMerhaba bende ağustos ayında dış gebelik geçirdim, ne yazıkki sizin kadar şanşlı değildim b hcg değerim çok yüksekti iç kanama geçirdim ve sağ tüpüm alındı. Hem kürtaj hemde laparoskopi ameliyatı oldum. Doktor banada en az 3 ay korun dedi ama ilk reglimden sonra zaten hamile kalamam diye çok dikkat etmedim ovulasyon testi yapıyordum ve korunmadığımız bir güne denk geldi ve hemen hamile kaldım. İlaç kulanmamış olmam ve tek tüpümün alınması beni rahatlatmıştı ve kendimce herhangi risk faktörü görmedim. Çok şükür şuan 7 haftalık hamileyim.