• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış gebelik geçirenlerin dikkatine ....!

Oh çok şükür, büyük geçmiş olsun cnm. Ben haftaya pazartesi yeniden kan vereceğim, inşallah düşmüş olur değer. O zaman kadar dış gebelik şüphesi hala var denilebilir.

Cnm allah razı olsun
İnşallah seninki de düşer tez zamanda kurtulursun
Ben gebelikte yapılmaması gereken ne varsa yaptım bu arada valla maydanoz suları bitki çayları egzersizler
İnşallah seninde dış gebelik çıkmazda bi an önce toparlanıp yeniden başlarız Cnm

Bugün muayene olmadım Cnm sadece değer bakıldı doktorla görüştüm.haftaya muayene.
Senin geçen Senekine bakarsak bende anca 1 aya adet olurum demekki.inşallah seninde düşmüştür de sıkıntısız atlatırsın.çok zormuş ya.zaten önümüz ramazan sonra tatil derken bide okullar tatil olcak benim oğlan evde onunla doktora git gel zor olur sanırım ben yeni denemeyi 9.ay civarı yaparım.hakkımızda hayırlısı
Yarına haber ver Cnm dua edicem sana
ben test yaptırdım gecikmeli canım cuma günü 2ye düşmüş yumurtlamada oldu bakalım bu ay ne getirecek ne zaman adet olurum sen nasılsın arkadaşım

ben test yaptırdım gecikmeli canım cuma günü 2ye düşmüş yumurtlamada oldu bakalım bu ay ne getirecek ne zaman adet olurum sen nasılsın arkadaşım

Çok sevindim Cnm çok şükür
Ben en 19 dan sonra yaptırmadım bu hafta kontrolüm vardı ama gidemedim şehir dışındaydım önümüzdeki hafta gidicem bende kanama da lekelenme de kesildi ama adet olmadım bende hala cnm

Çok sevindim Cnm çok şükür
Ben en 19 dan sonra yaptırmadım bu hafta kontrolüm vardı ama gidemedim şehir dışındaydım önümüzdeki hafta gidicem bende kanama da lekelenme de kesildi ama adet olmadım bende hala cnm
Yakında adette oluruz inşallah

Cnm allah razı olsun
İnşallah seninki de düşer tez zamanda kurtulursun
Ben gebelikte yapılmaması gereken ne varsa yaptım bu arada valla maydanoz suları bitki çayları egzersizler
İnşallah seninde dış gebelik çıkmazda bi an önce toparlanıp yeniden başlarız Cnm

Kizlar Benimde ayni seyler basima geldi ocak ayinda dis gebelik gecirdim igneyle dusurduler martta sifirlandi. Simdi yine dis gebelik oldugunu ogrendim 756,115,56dan 163e cikti degerim,. Doktor haftaya tekrar kana bakalım,dusmezse metoteksat vurucaz dedi. Ama o igne cok kotu cok zor.. bende diyorum ki acaba 1 hafta sogan kürü mü yapsam? Belki gerek kalmaz igneye sogan dususrur. Deneyen var mi??

Back