- Konu Sahibi zeynoderki
Kızlar ben kürtaj olduktan 24 saat sonra değerim 1740 dan 411 e düştü doktor metotreksat iğneye gerek duymadan haftaya yineleyelim betayı deri.kürtajdan sonra kanamam kesildi ama çok az lekelenmem oluyordu.dün ve bugün kanama gene başladı ama aynı hamile olduğum zamanlardaki gibi küçük tuvalete çıktıkça küçük phtılar düşüyo ve silinince çokça peçeteye geliyo ama pede gelen bişey yok.adet sancısı gibi sancılarım var aşırı sinirliyim suratım sivilce tarlasına döndü.bu durumu yaşayan varmı kürtajdan ne kadar sonra adet olup normal süzene dönüyorsunuz ??? Kafamda deli sorular
Evet Cnm rahimde kese yoktu ultrasona girdim 2 kez tüplerde temiz görünüyordu.o yüzden kürtaj denendi.şimdi değer 0 olana kadar bakılıcak ama haftaya çağırdı doktor.perşembe gidicem fakat şuan yaşadığım kanama normal mi değilmi bilmiyorum.acaba hala risk var mı bilmiyorum çok zor bir süreç.önce yükselsin diye şimdi de düşsün diye dua ediyoruz.allah hakkımızda hayırlısını versin
Bildiğim kadarıyla dış gebelikte katlanarak artan bhcg degeri olmuyor canım. Hatta erken tespitte b-hcg nin düzensiz artışı ip ucu oluyor diye biliyorum. Ancak, bazı çoğul gebeliklerde hem rahimde hem tüpte kese var ise erken gebelik döneminde değerler normal görülebiliyor demişti doktorum. Sende şimdi değer 0 olana kadar takip mi yapılacak? Rahimde kese var mıydı?
Evet Cnm rahimde kese yoktu ultrasona girdim 2 kez tüplerde temiz görünüyordu.o yüzden kürtaj denendi.şimdi değer 0 olana kadar bakılıcak ama haftaya çağırdı doktor.perşembe gidicem fakat şuan yaşadığım kanama normal mi değilmi bilmiyorum.acaba hala risk var mı bilmiyorum çok zor bir süreç.önce yükselsin diye şimdi de düşsün diye dua ediyoruz.allah hakkımızda hayırlısını versin