Dış gebelik geçirenlerin dikkatine ....!

Kızlar ben kürtaj olduktan 24 saat sonra değerim 1740 dan 411 e düştü doktor metotreksat iğneye gerek duymadan haftaya yineleyelim betayı deri.kürtajdan sonra kanamam kesildi ama çok az lekelenmem oluyordu.dün ve bugün kanama gene başladı ama aynı hamile olduğum zamanlardaki gibi küçük tuvalete çıktıkça küçük phtılar düşüyo ve silinince çokça peçeteye geliyo ama pede gelen bişey yok.adet sancısı gibi sancılarım var aşırı sinirliyim suratım sivilce tarlasına döndü.bu durumu yaşayan varmı kürtajdan ne kadar sonra adet olup normal süzene dönüyorsunuz ??? Kafamda deli sorular

Evet Cnm rahimde kese yoktu ultrasona girdim 2 kez tüplerde temiz görünüyordu.o yüzden kürtaj denendi.şimdi değer 0 olana kadar bakılıcak ama haftaya çağırdı doktor.perşembe gidicem fakat şuan yaşadığım kanama normal mi değilmi bilmiyorum.acaba hala risk var mı bilmiyorum çok zor bir süreç.önce yükselsin diye şimdi de düşsün diye dua ediyoruz.allah hakkımızda hayırlısını versin

Büyük ihtimalle dış gebelik inşallah çabucak atlatirsin kendiliğinden düşer düzenli artış yok ve yükselme alçalma var

Şimdi okudum kürtaj olmuşsun benimde kurtaj olmustu ama benim kürtajda sonra değer yükseldi iğne olmak zorundayim

Zeyno, tüpleri ultrason da nasıl görüyorlar ki? Tüplerde yerleşmiş kese varsa sadece laparoskopi ile karından kamera ile girilerek tüplere bakılabiliyor. Değerlerini çok dikkatle takip ettir, seni asla telaşlandırmak istemem çünkü bu zaten stresli bir süreç ama benim geçen defa değerim 40 a düşüp sonra yeniden 300 lere kadar çıkmıştı :s Eğer imkanın varsa bir başla doktora daha görün, veya şimdiki doktorundan tüplere laparoskopi ile bakmasını iste derim.

Sende kürtaj olmuşmuydun Cnm ?

Çok geçmiş olsun
Senin kürtajdan sonra hiç düşüş oldu mu benim gibi yoksa yükselmeye devammı etti ? Birde iğnenin herhangi bir yan etkisini gördün mü acaba ?

Sende kürtaj olmuşmuydun Cnm ?
Ben henüz hala b-hcg den takip aşamasındayım canım. Daha önce 1 dış gebelik geçirdiğim için şimdi reglim geçer geçer takibe alındım. Kan değerlerimde sürekli düşüş olursa normal düşük sayılacak, değilse dış gebelik ve hafta sonuna kadar laparoskopi ile bakılacak.

Çok geçmiş oldun inşallah tez zamanda kırtulur
Sağlıklı bi gebelik yaşarsın Cnm

Çok geçmiş olsun
Senin kürtajdan sonra hiç düşüş oldu mu benim gibi yoksa yükselmeye devammı etti ? Birde iğnenin herhangi bir yan etkisini gördün mü acaba ?
sanada geçmiş olsun canım evet kürtaj sonrası yine yükselme oldu pataloji sonucu rahim içinde gebelik materyalı bulunmadı bunun üzerine dr bu dış gebelik artık iğne vurulmalı dedi tek doz vuruldum ve düştü arkadaşım.İğnenin yan etkisi olarak halsizlik oldu bende

bende tüp bebek denedim 20 martta transfer oldu 31 martta pozitif gördüm. iki defa kan verdim iki katı yükselme oldu sonra kahverengi lekelenme başladı arkadaşım sonra kan değerim biraz yükseldi düzenli artış değildi düşüşe geçti bende takipteyim perşembe günü inşallah tamamen düşmüş olur. benim 16 nisanda 62ye düşmüştü inşallah artık bitiyordur takipteyim bende inşallah sıkıntısız kurtuluruz bu süreçten ama hep korkum olacak yine dış gebelik olurmu diye

Bende şimdi doktorumşa konuştum, bhcg bende de 60 olmuş. Doktor dış gebelik değil artık normal düşük olduğunu düşünüyorum dedi. İnşallah öyledir. Haftaya tamamen iner değer umarım 3müzünde <3

İnşallah Cnm hepimiz kazasız belasız kurtuluruz
Ben şüpheliyim kendimden değerim yüksekken gelen kanama gibi kanamam var pede gelmiyor ama idrar çıkınca küçük pıhtı düşüyor onunla kanama oluyor silindikçe ama kalkınca bişey Yok
Perşembe’yi beklemeden yarın gidip kan mı versem bilemedim ‍ hala sol tarafım inçe inçe sızlıyor.çok korkuyorum dış gebelikten.birde biran önce normal adet sürecine geçip 2.denemeye geçmek istiyorum

Bende de bugün regl kanamasi gibi kanama ve kasik/bel agrisi basladi, siddetli regl agrisi gibi. Agri tek tarafta degilse düsük, tek tarafta ise dış gebelik diyordu doktor hep :s Şimdiye kadar sağ tarafımdaydı ama şimdi hem ağrının şekli hem şiddeti değişti.

Bence yarın gidip kan ver canım en azından artış olmadığından emin olursun. Dış gebelikte sonraki gebeliğe hazırlık için 6 ay bekletiyor burda doktorlar, o nedenle de dış gebelik bize daha bir kabus

Sevindim Cnm senin adına
Evet bende yarına randevu aldım gidicem
İnşallah düşmüştür iyice.bazılarının 40 gün sürdüğü oluyormuş bu kanamaların önümüz ramazan napıcam bilemiyorum valla
Sinirlerim o kadar yıprandı ki eşim yanımdayken o üzülmesin diye dimdik durmaya çalıştım şimdi eşim şehir dışına çıktı Valla durup durup ağlama krizine giriyorum. allah yardımcımız olsun.

Kıyamam hormon dalgalanması, durumun belirsizliği, gebelik sonlanması... hepsi ayrı bir üzüntü. Bende aynı durumdayım Yine de çok şükür, çözülmeyecek bir sağlık sorunu değil en azından. Allah güç kuvvet ve biran önce sohhat versin canın.

Amin Cnm saol.allah razı olsun.ben şimdi doktordan geliyorum çok şükür 19 a düşmüş değer haftaya kontrole gidicem inşallah o zamana kadar sıfırlanır.dış gebelik ihtimali kalmadığına şükür bununla atlatmış olalım kanamalarada normal dedi doktor.senin son durum ne canım ?

çok sevindim arkadaşım gözün aydın dr yumurtlama gördümü bende yarın yaptıracağım inşallah benimde düşmüştür

geçen seneki tahlillerime baktım canım 06 nisanda 19 muş değerim 27 gün sonra 02 mayısta adet gördüm ben

geçen seneki tahlillerime baktım canım 06 nisanda 19 muş değerim 27 gün sonra 02 mayısta adet gördüm ben

Bugün muayene olmadım Cnm sadece değer bakıldı doktorla görüştüm.haftaya muayene.
Senin geçen Senekine bakarsak bende anca 1 aya adet olurum demekki.inşallah seninde düşmüştür de sıkıntısız atlatırsın.çok zormuş ya.zaten önümüz ramazan sonra tatil derken bide okullar tatil olcak benim oğlan evde onunla doktora git gel zor olur sanırım ben yeni denemeyi 9.ay civarı yaparım.hakkımızda hayırlısı
Yarına haber ver Cnm dua edicem sana

Oh çok şükür, büyük geçmiş olsun cnm. Ben haftaya pazartesi yeniden kan vereceğim, inşallah düşmüş olur değer. O zaman kadar dış gebelik şüphesi hala var denilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…