- 10 Eylül 2016
- 1.555
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi zeynoderki
-
Şimdi şöyle düşünüyorum kimi yerde 14.gün test yaptırıyor. 14.günden sonra değerlerin düzgün artmış. Ama sağlıklı olma ihtimali varsa ilaçları bırakmamalıydın ve progesteron değerin sağlıklı gebeliğe uygun değil. Yaşadığın ağrılar da normal değil. Bilmiyorum. İnşallah mucize olur sağlıkla devam eder. Gelişmelerden haberdar et.Çok geçmiş olsun cnm
Valla eşimi ikna edebilsem şimdi gidicem 2 doktorda bekle dedi niye kötü düşünüyorsun niye kötüyü çağırıyorsun deyip duruyo
İnanmak istemiyorum nedense dediğin gibi çok riskli bi durum Salı’ya kadar sabredip salı sabah doğru doktora gidicem artık
Allah razı olsun uyarıların için
Şimdi şöyle düşünüyorum kimi yerde 14.gün test yaptırıyor. 14.günden sonra değerlerin düzgün artmış. Ama sağlıklı olma ihtimali varsa ilaçları bırakmamalıydın ve progesteron değerin sağlıklı gebeliğe uygun değil. Yaşadığın ağrılar da normal değil. Bilmiyorum. İnşallah mucize olur sağlıkla devam eder. Gelişmelerden haberdar et.
Sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın.Çok gecmiş olsun. Dış gebelik değil de kimyasal gebelik yaşıyor olabilirsiniz. Kasım sonundan şubat sonuna kadar yaşadım o süreci. 2 günde 1 kan verip ultrason kontrolleri yapıldı, dış gebelik şuphesiyle de 3 gün serviste yatırmışlardı dayanılmaz ağrılarım var diye...
Değerler bir indi bir çıktı ama 25 ile 130 arasında... Kanamam uzun sürdü. En son şubat sonunda betahcg sıfırlandı.
Bir an önce toparlanıp sağlığınıza kavuşmanız ve dilediğiniz gebeliğe kavuşmanızı dilerim. Üzülmeyin, üzüldükçe daha çok yıpranıyor insan...
Sevgili arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın.
Size bu durumu kimyasal olarak mı açıkladılar? Dış gebeliğe daha çok benziyor gibi geldi bana. Kimyasalda betahcg önce yükseliyor kese görünecek seviyelere çıkmadan geri düşüyor. Yani bir inip bir çıkması ve uzun sürmesi sahası şiddetli ağrıların olması dış gebelik ihtimalini artırıyor. Ben bu konuyu araştırırken kimi doktorlar dış gebeliğin kendiliğinden düşmeyeceğini söylerken bazıları kendiliğinden düşüşün olabileceğini söylüyordu fazla yükselmediği sürece. Benim doktorum da progesteron değerim de düşük olduğu hbg değerim de çok yükselmediği için takip edelim müdahaleye gerek kalmayabilir demişti. Senin değerin de en fazla 130 a çıktığı için riskli bir dış gebeliğe dönüşmemiş kendiliğinden sonlanmış.
390 ne gündü en son? Hayırlısı olsunBenim 22.gün değerim 1509 oldu ama vakinal ultrasonda kese görünmedi
Kanamada devam ettiği için doktor radyolojiye yönlendirdi.birqzdan giricem
390 ne gündü en son? Hayırlısı olsun
Arkadaşım ne yaptın merak ettim seniArkadaşlar dış gebelik riski yaşayıp ultrasona giren arkadaşlar acaba ultrason tetkikime bakıp kıyaslama yapabilirmi
Doktor tüplerin şuan normal olduğunu ama gebelik küçükse tüplerde de görünemeyeceğini söyledi
Sonuçta bu
Canim 2014 te tup bebek tedavisiyle bende dis gebelik gecirdim.2.gunde bi kan vermekten telef olmustum.degerlerim inisli cikisli ve devamli kanamam vardi.kese gorunmedi...sol tupumdeki kalinlasmadan yola cikarak teshis konuldu.igneyle dusuruldu... sol bacagimfa nasil bi agri vardi hala unutamam.dilerim boyle bi durum varsa bunlara gerek kalmadan kendiliginden atar.cok gecmis olsun sizeArkadaşlar dış gebelik riski yaşayıp ultrasona giren arkadaşlar acaba ultrason tetkikime bakıp kıyaslama yapabilirmi
Doktor tüplerin şuan normal olduğunu ama gebelik küçükse tüplerde de görünemeyeceğini söyledi
Sonuçta bu
Arkadaşım ne yaptın merak ettim seni
Canim 2014 te tup bebek tedavisiyle bende dis gebelik gecirdim.2.gunde bi kan vermekten telef olmustum.degerlerim inisli cikisli ve devamli kanamam vardi.kese gorunmedi...sol tupumdeki kalinlasmadan yola cikarak teshis konuldu.igneyle dusuruldu... sol bacagimfa nasil bi agri vardi hala unutamam.dilerim boyle bi durum varsa bunlara gerek kalmadan kendiliginden atar.cok gecmis olsun size
İnşallah düşer değerin iğneye de gerek kalmadan.Cnm bugün değer 1740 çıktı çok düşük
Kese Yok tüplerde temiz
Doktor seni daha fazla riske atmayalım dedi
Birazdan kürtaja alınıcam rahim içi temizlenecek
Yarın beta bakılacak eğer düşüşe geçmezse bir iğne yapılıp değerin düşmesi sağlanacakmış cnm.2 doktora daha gittim aynı cevabı aldım teslim oldum bende artık
Hakkımızda hayırlısı Cnm
İnşallah düşer değerin iğneye de gerek kalmadan.
Kürtaj materyalini patolojiye gönderdiler mi? Ordan anlaşılıyor dış gebelik diye biliyorum. Benim ameliyatta eğer tüpte tespit edilemeseydi endometriumdan bi parça alınıp patoloji ye gönderir dış gebelik olup olmadığını anlarız demişti hoca.kızlar kürtaj sonrası bugünki değer 412
Sanırım iğneye gerek kalmadı doktordan telefon bekliyorum
Şimdi üzülsemmi sevinsemmi bilemedim yaa
Kürtaj olmasaydım yükselirmiydi ki acaba offf
Derin duygular((
merhaba arkadaşlar
Tüp bebek tedavisindeyim değerlerim ;
Transferden sonra
8.gün :20
9 gün kanama başladı ( proluton iğne )
10.gün 27
12.gün 37
14.gün 34 düşük önleyici ilaçlar kesildi.
18.gün 169
20.gün 390 progesteron 1.68
Kanama hala devam ama kimyasal mı dış gebelik mi doktorumdan aldığım tek Bilgi DÜŞECEK
Çok geçmiş olsun. Şuan (gebelik yöntemi hariç) aynı durumdayız. Ben 7. haftadayım, 5. haftada kanama ve ağrı başladı, b-hcg değerlerim 120-136-290-208 şeklinde seyir ediyor ve rahimde kese yok. Daha önce de bir dış gebelik geçirdiğim için şuanda takip altındayım. Yarın yeniden kan vereceğim ve hızlı bir düşüş yoksa artık laparoskopi ile tüplerde kese olup olmadığına bakılacak...Çok stresli bir süreç.
Bildiğim kadarıyla dış gebelikte katlanarak artan bhcg degeri olmuyor canım. Hatta erken tespitte b-hcg nin düzensiz artışı ip ucu oluyor diye biliyorum. Ancak, bazı çoğul gebeliklerde hem rahimde hem tüpte kese var ise erken gebelik döneminde değerler normal görülebiliyor demişti doktorum. Sende şimdi değer 0 olana kadar takip mi yapılacak? Rahimde kese var mıydı?Çok geçmiş olsun cnm benim düşüşten sonra 1500 e kadar iki kat katlayarak güzel yükseldi ama 1500 sen 2 gün sonra 1740 olunca ve kese görünmeyince kürtaj oldum senin kese için çok düşük değer henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?