• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık dış gebelik geçirenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bend dış gebelik geçireli 9 ay oldu 5 ay korundum 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Bende dış gebelik geçirdim hazirhanın 22 ameliyat oldum 3 ay dan sonra adetim bu ay olmadı geri doktora gittim adet düzenleyici verdi büğün doktora gittim adetin 3 günü gel dedi femera verdi 5 gün kullan sabah akşam sonra gel dedi çatlatma iğnesine başlıyacam sonra bende polikistik over sendromu var bide yumurtalıklarım çatlamıyor kendisinden o yüzden çatlatma iğnesi vuruluyorum

Sanki olmayacak gibi geliyor bilmiyorum ama içimde öyle bit his var ilk gebe kaldığımda çok mutlu olmulrum sonra dış gebelik oldu sağ tüpümde alındı benim zor çok zor bu durum allah kimseye vermesin ama bunsan daha kötüsünün vermesin kimseye allah yardımcımı olsun inşallah herkesin kucağını allah doldurur ben Ramazan ayında gebe kaldım sonra bebegimin bana tutunamadı inşallah birdaha sağlıklı şekilde hamile kalırım

benim de iğneyle sonuçlandı ama kendimi çok çaresiz hissediyorum ilk hamileliğimdi ilk denediğimiz ay oldu her şey güzeldi iki katına çıkıyordu değerim kahverengi leke geldi sadece kese görünmedi ama değerim 12000 lere kadar çıkmasına rağmen ne sancım oldu ne kanamam oldu
Bebeği de hiçbir yerde göremediler ne yaşadım anlamadım şimdi korunuyorum hsg çektirmeyi düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum değeri bu kadar yükselen kimseye denk gelmedim
Ben canım ben varım. Tek farkımız kanamam vardı. Parçalar bile düşürdüm değerlerim o kadar güzel artıyordu ki doktorlar normal gebelik sandılar. Ama gel gör ki kese görülmedi. En son tahlilim 11900 dü. Hemen ameliyatla tüpümü aldılar. Ağrım yoktu ama kanamam çoktu. 4 ay oldu . Rabbim inşallah tez zamanda kucağımızı doldurur

Sanki olmayacak gibi geliyor bilmiyorum ama içimde öyle bit his var ilk gebe kaldığımda çok mutlu olmulrum sonra dış gebelik oldu sağ tüpümde alındı benim zor çok zor bu durum allah kimseye vermesin ama bunsan daha kötüsünün vermesin kimseye allah yardımcımı olsun inşallah herkesin kucağını allah doldurur ben Ramazan ayında gebe kaldım sonra bebegimin bana tutunamadı inşallah birdaha sağlıklı şekilde hamile kalırım
Benim de ramazan ayında oldu 😔 ramazan ayında gebe kalmışım bayramıda ameliyat oldum sağ tüpüm alındı. İlk gebeliğimdi. O kadar acı birşey ki. Simdi cok korkuyorum

aynen canım benimde iime olmıcak gibi geliyor Allaha sığınıcaz olur inşallah ikizlerimiz üçüzlerimiz

Ben canım ben varım. Tek farkımız kanamam vardı. Parçalar bile düşürdüm değerlerim o kadar güzel artıyordu ki doktorlar normal gebelik sandılar. Ama gel gör ki kese görülmedi. En son tahlilim 11900 dü. Hemen ameliyatla tüpümü aldılar. Ağrım yoktu ama kanamam çoktu. 4 ay oldu . Rabbim inşallah tez zamanda kucağımızı doldurur
Değerlerim çok yüksek olmasına rağmen tüpümü kaybetmedim ama o kadar yüksek değerde kanamam olmamasına bebeği görmemelerine şaşırdım doğrusu gelecek ay yeniden denemeyi planlıyorum Allah’ın İzniyle olur inşallah her şey de vardır bir hayır hepinize çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz

Değerlerim çok yüksek olmasına rağmen tüpümü kaybetmedim ama o kadar yüksek değerde kanamam olmamasına bebeği görmemelerine şaşırdım doğrusu gelecek ay yeniden denemeyi planlıyorum Allah’ın İzniyle olur inşallah her şey de vardır bir hayır hepinize çok geçmiş olsun İnşallah en kısa sürede sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz
Amin inşallah hepimizin.. tüpünüzü almadılarsa iğne yoluylamı tedavi ettiler o değerde?

bend dış gebelik geçireli 9 ay oldu 5 ay korundum 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum siz ne kadar süre sonra hamile kaldınız
Ben 2 yıl denemenin sonunda kendiliğimden hamile kaldım ama dış gebelik çıktı. Dış gebelikten 6ay sonra polip ameliyatı oldum hatta rahmimin poliple kaplı olduğunu belki de bu yüzden rahimde tutanacak yer bulamayıp dış gebelik oldu. Polip tekrarlayabileceği için 8ay kendimiz denedik olmayınca tüp bebek tedavisine başladık geçtiğimiz ay.

Ben 2 yıl denemenin sonunda kendiliğimden hamile kaldım ama dış gebelik çıktı. Dış gebelikten 6ay sonra polip ameliyatı oldum hatta rahmimin poliple kaplı olduğunu belki de bu yüzden rahimde tutanacak yer bulamayıp dış gebelik oldu. Polip tekrarlayabileceği için 8ay kendimiz denedik olmayınca tüp bebek tedavisine başladık geçtiğimiz ay.
gecmiş olsunAllahbiran önce kucaklarımızı doldursun

İnşallah tez zamanda sağlıkla evladınızı kucağınıza alırsınız

Back
X