Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşın kaç canım benim herşey düzgün cıktı iğneylr düştü zaten simdi hormon testi yaptım oda noröal çıktı önümüzdeki ay hgs çektiricemAmin tşk ederim darısı başına ama benim çok sıkıntı çıktı sonrasında zaten tüpüm ameliyatla alındı sonra yumurta rezervim azmış öğrendim çok sıkıntılar vardı bana tüp benek dediler zaten
herşey Allahtan canımYaşım 31 işte benim hormon sonuçlarım da iyi değildi e zaten bir tüpümde yoktu ama şükür işte![]()
yaşın kaç canım benim herşey düzgün cıktı iğneylr düştü zaten simdi hormon testi yaptım oda noröal çıktı önümüzdeki ay hgs çektiricem
Ben de dış gebelik geçirdim şimdi korkuyorum yeniden denemeye hsg falan çektirdiniz mi benim tüplerim duruyor şimdilik korunuyoruz tedavi süreciniz hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurumBende geçen Kasım ayında yaşadım dış gebelik Bugün hamilelik için gittim keseyi gördük çok şükür
iğneyle sonlandı ve ilk oldığu için tedavi uygulanmadı 6 ay deneyin dendiBen de dış gebelik geçirdim şimdi korkuyorum yeniden denemeye hsg falan çektirdiniz mi benim tüplerim duruyor şimdilik korunuyoruz tedavi süreciniz hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum
hgs de önümüzdeki ay yapıcaziğneyle sonlandı ve ilk oldığu için tedavi uygulanmadı 6 ay deneyin dendi
benim de iğneyle sonuçlandı ama kendimi çok çaresiz hissediyorum ilk hamileliğimdi ilk denediğimiz ay oldu her şey güzeldi iki katına çıkıyordu değerim kahverengi leke geldi sadece kese görünmedi ama değerim 12000 lere kadar çıkmasına rağmen ne sancım oldu ne kanamam olduiğneyle sonlandı ve ilk oldığu için tedavi uygulanmadı 6 ay deneyin dendi
benim500 den yukarı cıkmadı sol tüpümde görüntülendi kanamam ve aşırı kasık ağrısı vardı Bende bu ay 15 gün kasık ağrısı çektim hatta hamileysem kesim dış gebelik dedim o kadar ağrıdı ama Allahtan hamile değilmişimbenim de iğneyle sonuçlandı ama kendimi çok çaresiz hissediyorum ilk hamileliğimdi ilk denediğimiz ay oldu her şey güzeldi iki katına çıkıyordu değerim kahverengi leke geldi sadece kese görünmedi ama değerim 12000 lere kadar çıkmasına rağmen ne sancım oldu ne kanamam oldu
Bebeği de hiçbir yerde göremediler ne yaşadım anlamadım şimdi korunuyorum hsg çektirmeyi düşünüyorum ama aynı şeyleri yaşamaktan da çok korkuyorum değeri bu kadar yükselen kimseye denk gelmedim
Demek ki herkes farklı yaşıyor doktorlar bile 12000 e kadar çıkmasına şaşırdı inşallah bir daha yaşamaz rabbim kimseye de yaşatmasınbenim500 den yukarı cıkmadı sol tüpümde görüntülendi kanamam ve aşırı kasık ağrısı vardı Bende bu ay 15 gün kasık ağrısı çektim hatta hamileysem kesim dış gebelik dedim o kadar ağrıdı ama Allahtan hamile değilmişim
Allahım tez zamanda inşallah sağlıklı evlatlar nasip eder![]()
Amin canım inşallah benimle birlikte dış gebelikten yatan biri daha vardı oda ikinci iğneyi vurulmak zorunda kaldı değerleri düşmüyorduDemek ki herkes farklı yaşıyor doktorlar bile 12000 e kadar çıkmasına şaşırdı inşallah bir daha yaşamaz rabbim kimseye de yaşatmasın
Çok şükür ki iğne ile atlattım yoksa bebeğin nerede olduğunu göremeden ameliyata alacaklardıAmin canım inşallah benimle birlikte dış gebelikten yatan biri daha vardı oda ikinci iğneyi vurulmak zorunda kaldı değerleri düşmüyordu
allahım isteyen herkese en yakın zamanda evlat sahibi yapsınÇok şükür ki iğne ile atlattım yoksa bebeğin nerede olduğunu göremeden ameliyata alacaklardı