Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik geçirenler yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür bi sorun görünmüyor dedi doktor ama 3 günde aşırı üzüldüm
Seni düşünemiyorum çok büyük badire atlatmışsın çok geçmiş olsun
Sana bişey olmamış çok şükür ki

her lavobaya gttimde düşen o parçalar rabbim veriyo gücü

Çok şükür bi sorun görünmüyor dedi doktor ama 3 günde aşırı üzüldüm
Seni düşünemiyorum çok büyük badire atlatmışsın çok geçmiş olsun
Sana bişey olmamış çok şükür ki

Aynen çok şükür rabbime ama her lavobaya görünce ogelen parçaları görmek varya

Evet dava açın

Baş hekimle konuscam ilk baş gerekirse evet kürtaj yapyo aradan bi hafta geçyo normal olabilir de olmaya bilir de blmyo yanı ne işe yarıyorsun sen benim sağ taraf tıkalı sol taraf var onuda kullanmazsam normal çocuğum olmucak sonuna kadar olmucak olmaya bilir ama ole bi ihtimal var bu bile bana yeter piskolejim düşün yerle bir

Canim baska ne gibi belirtileri oldu adetten kac gun sonra anlaşıldı dis gebelik
Merhaba bende dış gebelik geçirdim 1 yıl önce. Belirtilerim tıpkı normal gebelik gibiydi. Yorgunluk hissi. Kasıkta batmalar. Duygusallık. Gögüste hassasiyet. Sık idrara çıkma vb. Tek fark kanama ve lekelenme olmasıydı. Önce kahverengi sonra siyah sonra kırmızı kan gelmeye başladı ve 1 aylık olmasına rağmen kese görülmedi 2. Aya yaklaşınca iğneyle düşürdüler çok şükür zarar gelmeden kurtuldum. Doktor çok önemli

Merhaba bende dış gebelik geçirdim 1 yıl önce. Belirtilerim tıpkı normal gebelik gibiydi. Yorgunluk hissi. Kasıkta batmalar. Duygusallık. Gögüste hassasiyet. Sık idrara çıkma vb. Tek fark kanama ve lekelenme olmasıydı. Önce kahverengi sonra siyah sonra kırmızı kan gelmeye başladı ve 1 aylık olmasına rağmen kese görülmedi 2. Aya yaklaşınca iğneyle düşürdüler çok şükür zarar gelmeden kurtuldum. Doktor çok önemli
Adetim 1 hafta geçtikten sonra karın ağrısıyla birlikte başladı benim lekelenmelerim

Back