Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne ameliyatı oldunuz? Geçmiş olsunAmeliyat oldum
Ne ameliyatı oldunuz? Geçmiş olsun
Yaa çok geçmiş olsun Allahım inşallah tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlıklaBebeğimi düştü dediler kürtaj yaptı sonra dsumemis yolunu bulmayınca dış gebelik dediler sezeryan gibi oldum
Yaa çok geçmiş olsun Allahım inşallah tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla
O belirtiler olurken büyük ihtimal iç kanama geçiriyordunuz
Keşke erken teşhis edilebilseydi de iğne ile kurtulsaydınız. Kendinizi ihmal etmeyin gebelik konusundaEvet canım onun eşliğinde ağrılar doğum dan kötü yanı bi tarafta dış bi tarafta iç kanaması olsun bunada şükür isyan etmek yok rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Keşke erken teşhis edilebilseydi de iğne ile kurtulsaydınız. Kendinizi ihmal etmeyin gebelik konusunda
Amin inşallah Canım
Alttan muayene ile göremedi miBenim tek hatam kürtaj yaptırmak anlamadılar ki erken olsaydı yolunu açardım dedi kürtaj olunca yumurtalıklarda büyümüş gördüm baya olmuş et parçası içind e siyahlık vardı o bebekmis ole dediler
Alttan muayene ile göremedi mi
Çok geçmiş olsun
Geçen hafta bana da dış gebelik şüphesi denilince bayağı araştırdım
Doktor değerini takip etmeliydi
Kese göremediği takdirde seni dış gebelik şüphesiyle değerlendirmeliydi
Keseyi rahim içinde göremeyince tüplerden birinde olma olasılığını göz ardı etmiş.
Kendini suçlama
Zaten dış gebelikte istediğin kadar beklesen de kese rahme gelmiyormuş
Dış gebelikse kesinlikle sonlandırılıyor yani
Doktorun daha sıkı takip etseydi ameliyata kalmadan çözülürdü, tekrar çok geçmiş olsun
Sıkıntıların var ise güvenebileceğin bir doktora tekrar muayene ol derim.
Tüpte oluşan bebeğin sonradan kurtarılma şansı yok canım ama boşuna kürtaj olmuşsunGitim canım yumurtalıkta büyümeye başlayınca sezeryan gibi ameliyat oldum çünkü ilaçla düşmezdi büyümüş baya kan vardı içind e çok şükür rabbime yine olur yaa ee şimdi nasıl iyimi bebegin
Tüpte oluşan bebeğin sonradan kurtarılma şansı yok canım ama boşuna kürtaj olmuşsun
Benim de ilk 2 gittiğim dr anlamadı 3. Gittiğim teşhisi koymuştuBiliyorum bende bunun peşindeyim doktora gerekeni yapicam madem anlamayınorda işin ne![]()
Gitim canım yumurtalıkta büyümeye başlayınca sezeryan gibi ameliyat oldum çünkü ilaçla düşmezdi büyümüş baya kan vardı içind e çok şükür rabbime yine olur yaa ee şimdi nasıl iyimi bebegin
Benim de ilk 2 gittiğim dr anlamadı 3. Gittiğim teşhisi koymuştu