Gebeliğe Hazırlık Dış gebelik geçirenler yardımcı olurmusunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rezmiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
208
40
13
30
Baş dönmesi ve mide bulantısı oluyo acaba tansiyon mu düşüyo normal mi gohuslerde hassasiyet adet mı olucam ne olcam cozmedim

O belirtiler olurken büyük ihtimal iç kanama geçiriyordunuz

Evet canım onun eşliğinde ağrılar doğum dan kötü yanı bi tarafta dış bi tarafta iç kanaması olsun bunada şükür isyan etmek yok rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Evet canım onun eşliğinde ağrılar doğum dan kötü yanı bi tarafta dış bi tarafta iç kanaması olsun bunada şükür isyan etmek yok rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Keşke erken teşhis edilebilseydi de iğne ile kurtulsaydınız. Kendinizi ihmal etmeyin gebelik konusunda
Amin inşallah Canım

Yeni yeni kendimi toparladım işte çok şükür yani annemi daha çok anladı amnmlerin hakkı ödenmez

Keşke erken teşhis edilebilseydi de iğne ile kurtulsaydınız. Kendinizi ihmal etmeyin gebelik konusunda
Amin inşallah Canım

Benim tek hatam kürtaj yaptırmak anlamadılar ki erken olsaydı yolunu açardım dedi kürtaj olunca yumurtalıklarda büyümüş gördüm baya olmuş et parçası içind e siyahlık vardı o bebekmis ole dediler

Alttan muayene ile göremedi mi

Zaten benim yeni günün geçmişti 10 gün olmamıştı yanı işte normaldi herşey doktor beni uyarmadı doktorun hatası çok büyü zaten şikayet ci oldum değerim 46 oldu sonra düşmüş 36 olmuş uyarmadı beni ben blmyorum tabi kanamam var diyom normal karslyo işte iki gün sonra çok kanamam oldu gittim muaye yap i grmedi bisey kese falan zaten gu ne kada geçmiş mal her neyse bu beni yatırdı değerlerim tekarar yükseldi güzel bi şekilde düşünce tekarar geldi kürtaj dedi ne oldu çocuk kaldı yumurtalıklarda iki doktor gezdim hiç bi hakkı yokmuş gelseydin ben kurtaridim dedi benim durmu mu yaşıyanlar var yasiyan kurtarılan benim bebeğime ihmal etti şuan karnimda olcakti rabbim büyük gruyo oda evli onunda karısı var ben yaşadım yaşamasında rabbim e havale ettim sorna gittim özele dış gebelik dedi seni nasıl kürtaj yapar dedi normalde 8 haftaya kadar bile belyolarmis keseyi gömek için ama işte bilmeyince

Çok geçmiş olsun
Geçen hafta bana da dış gebelik şüphesi denilince bayağı araştırdım

Doktor değerini takip etmeliydi
Kese göremediği takdirde seni dış gebelik şüphesiyle değerlendirmeliydi
Keseyi rahim içinde göremeyince tüplerden birinde olma olasılığını göz ardı etmiş.
Kendini suçlama
Zaten dış gebelikte istediğin kadar beklesen de kese rahme gelmiyormuş
Dış gebelikse kesinlikle sonlandırılıyor yani
Doktorun daha sıkı takip etseydi ameliyata kalmadan çözülürdü, tekrar çok geçmiş olsun
Sıkıntıların var ise güvenebileceğin bir doktora tekrar muayene ol derim.

Çok geçmiş olsun
Geçen hafta bana da dış gebelik şüphesi denilince bayağı araştırdım

Doktor değerini takip etmeliydi
Kese göremediği takdirde seni dış gebelik şüphesiyle değerlendirmeliydi
Keseyi rahim içinde göremeyince tüplerden birinde olma olasılığını göz ardı etmiş.
Kendini suçlama
Zaten dış gebelikte istediğin kadar beklesen de kese rahme gelmiyormuş
Dış gebelikse kesinlikle sonlandırılıyor yani
Doktorun daha sıkı takip etseydi ameliyata kalmadan çözülürdü, tekrar çok geçmiş olsun
Sıkıntıların var ise güvenebileceğin bir doktora tekrar muayene ol derim.

Gitim canım yumurtalıkta büyümeye başlayınca sezeryan gibi ameliyat oldum çünkü ilaçla düşmezdi büyümüş baya kan vardı içind e çok şükür rabbime yine olur yaa ee şimdi nasıl iyimi bebegin

Gitim canım yumurtalıkta büyümeye başlayınca sezeryan gibi ameliyat oldum çünkü ilaçla düşmezdi büyümüş baya kan vardı içind e çok şükür rabbime yine olur yaa ee şimdi nasıl iyimi bebegin
Tüpte oluşan bebeğin sonradan kurtarılma şansı yok canım ama boşuna kürtaj olmuşsun

Tüpte oluşan bebeğin sonradan kurtarılma şansı yok canım ama boşuna kürtaj olmuşsun

Biliyorum bende bunun peşindeyim doktora gerekeni yapicam madem anlamayınorda işin ne:KK14:

Çok şükür bi sorun görünmüyor dedi doktor ama 3 günde aşırı üzüldüm
Seni düşünemiyorum çok büyük badire atlatmışsın çok geçmiş olsun
Sana bişey olmamış çok şükür ki

Back