Dış gebelik geçirenler lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Gulmerve2120

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2019
6
1
1
33
Merhabalar ben 2 ay önce dış gebelik geçirdim kanamam biteli 3 hafta oluyor. Ve kendiliğinden düştü. Düşmeside çok uzun sürüyor. Daha önce dış gebelik geçirip kendiliğinden düşürenler neşer yaşadınız ne zaman tekrar hamile kaldınız acaba teşekkürler şimdiden

benim bilgim yok ancak konuyu takip etmek isterim umarim cevap yazarlar...suan dis gebelik yasiyorum sanirim bende

Canım bende dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum ama doktorların dediğine göre kendiliğinden düşen yada iğneyle düşenlerin en az 3ay beklemesi gerekiyormuş rahim daha kendini toparlayamıyormuş.

Canım bende dış gebelik geçirdim açık ameliyat oldum ama doktorların dediğine göre kendiliğinden düşen yada iğneyle düşenlerin en az 3ay beklemesi gerekiyormuş rahim daha kendini toparlayamıyormuş.
Kendiliğinden düştü benim doktor iğne veya ameliyat olmadığın için adet olana kadar korunmamı söyledi. Siz ne yaptınız ilk gebeliğinizmiydi tekrar hamile kaldınız mı

İnşallah dış gebelik değildir dr a me Zaman gideceksiniz
bugun gittim ultrasonla bakildi.beta hcg 900 küsürlerdeydi bugun ama kucucuk bir nokta gorduk.gebelik kesesi olabilirmis.persembe gidicem ozamana 2bini gecicek rahat gorulmesi gerekiyor.gorulmezde zaten dis gebelik

Ben dış gebelik geçirdim 6 ay korundum 6 ay sonunda bi daha hamile kaldım kimyasal oldu ondan sonra 13 aydır hamile kalamadım benim dış gebeliğim iğne ile sonlandırıldı

az az artiyomus 2 gunde 2 katina cikmiyormus.benim basta cikmadi sonraki gunler duzeldi nolcak bilmiyorum
Merhaba ben daha önce dış gebelik geçirdim sizin dediğiniz gibi olmadı bir arttı bir azaldı önce 72ydi sonra 92 sonra 54 sonra tekrar 102.Yani devamlı artacak diye birşey yok bu arada ben bir kaç yazınızı görmüştüm içiniz ferah olsun sizin kese bir kaç güne görünür dış gebelik olduğunu zannetmiyorum.Allah kimseye de yaşatmasın zaten çok zor.Bi de lekelenmeniz var mı?

Merhaba ben daha önce dış gebelik geçirdim sizin dediğiniz gibi olmadı bir arttı bir azaldı önce 72ydi sonra 92 sonra 54 sonra tekrar 102.Yani devamlı artacak diye birşey yok bu arada ben bir kaç yazınızı görmüştüm içiniz ferah olsun sizin kese bir kaç güne görünür dış gebelik olduğunu zannetmiyorum.Allah kimseye de yaşatmasın zaten çok zor.Bi de lekelenmeniz var mı?
evet canim benim demek istedigimde 2 kat artmisyomus dusebiliyomus yada oyle az az artip tup patlayana kadar devam ediyormus.4 kere kan verdim bi dusus olmadi cok sukur birden artti.insallah tamamen sagliklidir da boyle devam eder

benim lekelenmem adet gunumden 5 gun once oldu.oyuzden erkenden doktora gittim 129 du gittigimde 2 gun sonra 180i gorunce sok oldum aglamaktan doktora degerimi bile soyleyemedim kendi girip bakti sistemden:( o lekelenmenin disinda baska hic olmadi.kasiklarim agriodu baya dun aksam ve bugun progestan baslatti.iyi degilmis adet agrisi gibi agri

evet canim benim demek istedigimde 2 kat artmisyomus dusebiliyomus yada oyle az az artip tup patlayana kadar devam ediyormus.4 kere kan verdim bi dusus olmadi cok sukur birden artti.insallah tamamen sagliklidir da boyle devam eder
Çarşamba günü kan vermeden direkt keseye baktır görünür kesin.

Back
X