Kanaman bittiyse sıkıntı yok.Cevabın için tşk ederim ama korunmadan değil yani normal ilişkiden bahsediyorum
Bebek planlaması için mi bu kadar bekle dedilerBende gecirdim bana tum dr 3 ay bekle dedi biri iki adet bekle. Suan ikinci adetim ama ben biraz daha beklemeyi planliyorum
Methotrexat in etkisini yok etme ve beta degerlerin tamamen dusmesi ve hormonlarin yerine gelmesi icin muhtemelen. Benim kendi tercihim 3 aydan fazla beklemekBebek planlaması için mi bu kadar bekle dediler
İki adet bekle demişti doktorum vücüdun dinlenmeli demiştiDış gebelik geçirdim iğne ile sonlandirildi. Ama doktorun dediğinden anlamadım acaba ne kadar süre ilişkiden kaçınmak gerekir bilen var mi
Evet zaten banada kesin 4 ay dedi ama diğer doktor da değerlerine göre bakicaz dediMethotrexat in etkisini yok etme ve beta degerlerin tamamen dusmesi ve hormonlarin yerine gelmesi icin muhtemelen. Benim kendi tercihim 3 aydan fazla beklemek
Dış gebelik geçirdim iğne ile sonlandirildi. Ama doktorun dediğinden anlamadım acaba ne kadar süre ilişkiden kaçınmak gerekir bilen var mi
6 ay korunman gerek korunmadigin taktirde bebegin olur ama skat olma ihtimali vat metotraksat diye bi igne vuruyorlar bu kanser hastalarina vurulan bi igne bebegin skat dogabilr olsa bile onun icin korun 6 ay kadarDış gebelik geçirdim iğne ile sonlandirildi. Ama doktorun dediğinden anlamadım acaba ne kadar süre ilişkiden kaçınmak gerekir bilen var mi
Ben de dış gebelik geçirdim. Ama benim iç kanama oluşmuş acil ameliyata alındım. Öncesinde iğneyle falan düşürme yapmadılar. Sezeryan oldum sol tüpüm alındı. Doktor bana ameliyat yeri iyileşene kadar ilişki yasak dedi. Kontrole gittim 20 gün sonra korunmana gerek yok dedi. Acaba bende mi korunmalıyım. Herkes dış gebelikten sonra korunmak gerek 3 ay diyor ama benim ameliyat iğne falan olmadım doktor da korunma dedi6 ay korunman gerek korunmadigin taktirde bebegin olur ama skat olma ihtimali vat metotraksat diye bi igne vuruyorlar bu kanser hastalarina vurulan bi igne bebegin skat dogabilr olsa bile onun icin korun 6 ay kadar
Sizin iğne ile mi sonlandırıldı dış gebelikBana dr kesinlikle 6 ay dedi benim 6 ay bitmeden tam 10 gün kalmıştı olmaz diye korunmayı bıraktım hamile kaldım kimyasal oldu ama dr a 6 ay demiştim kızacagını bildiğim için kimyasal gebelikten sonrada hamile kalamadım henüz 8 ay bitti hala bişey yok
EvetSizin iğne ile mi sonlandırıldı dış gebelik
Çok geçmiş olsun. Ben ameliyat oldum tüpüm alındı. İğneden sonra korunmak gerekiyormuş. Tekrar gidin bakalım. Hayırlısı ile hamile kalırız inşallah
Canım ben geçireli 1.5 sene oldu ondan 6 ay sonra kimyasal geçirdim 8 aydır da hamile kalamıyorum rahim filmi çekildim temiz çıktı şükür oyle işte bekliyorumÇok geçmiş olsun. Ben ameliyat oldum tüpüm alındı. İğneden sonra korunmak gerekiyormuş. Tekrar gidin bakalım. Hayırlısı ile hamile kalırız inşallah
Igne vurulmadiysan uc ay yeter iki ay korundum dia gebelik gecrsim bende sol tupum alindi ilk dnemede hamile kaldim 4 gun once hamile oldugumu ogrendim hamile kalamam diye korkma bi kere hamile kaldysan bi kere dha hamile kalabilrsin allahin izniyleBen de dış gebelik geçirdim. Ama benim iç kanama oluşmuş acil ameliyata alındım. Öncesinde iğneyle falan düşürme yapmadılar. Sezeryan oldum sol tüpüm alındı. Doktor bana ameliyat yeri iyileşene kadar ilişki yasak dedi. Kontrole gittim 20 gün sonra korunmana gerek yok dedi. Acaba bende mi korunmalıyım. Herkes dış gebelikten sonra korunmak gerek 3 ay diyor ama benim ameliyat iğne falan olmadım doktor da korunma dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?