Canım inşallah güzel haberler alırsın.
Dr lar cok acimasiz yorumluyor .5000 olmadan karindan gorunmesi cok zor hele ki biraz kilolu veya gobeginiz yagli ise .Ben cok zayif olmama ragmen 5.haftanin sonunda gorebildik keseyi .
Mrb canim çok gecmis olsun. Keseyi gordugun hafta adetin tarihinle uyusuyor muydu?? Benim kese adete gore 4 gün geridePazartesi keseyi gördük dış gebelik değilmiş çok şükür.Ama haftasından küçük gözüküyordu doktorum gelişebilir bekleyelim dedi.Ama keseyi gördüğümüz ertesi günü düşük yaptım ve kürtaj oldum malesef.Rabbim hayırlı sağlıkla bir hamilelik nasip etsin tekrar inşallah ve tüm isteyenlere
Çok teşekkür ederim.kese adet tarihim ile uyuşmuyordu.yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün geri gözüküyordu.Ona rağmen gelişebilir dedi.bu şekilde olup gelişen hastam oldu dedi.sizin 4 gün çok değil aslında gününü yakalar inşallah be sağsalim kucağınızaMrb canim çok gecmis olsun. Keseyi gordugun hafta adetin tarihinle uyusuyor muydu?? Benim kese adete gore 4 gün geride
Sonucunuz ne oldu sizinMerhaba arkadaşlar.17 ocakta kan testim 366 çıktı.
23 ocakta doktor keseyi göremedi.aynı gün kan testim 840 çıktı.Doktor %90 sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi.Ama acele etmeyelim 2 gün sonra tekrar kan ver dedi.25 ocakta akşam kan verdim sonuç 1526 ama yine kese görünmedi.Doktor neredeyse ikiye katlamış pazartesi gününü görelim dedi.ben 26 ocak sabah tekrar kan verdim.Akşamdan sabaha 2026 olmuş.Doktor sağlıklı gebelik olma ihtimali var pazartesi gel keseyi göremezsek kesin dış gebelik dedi. Ara ara karın ağrısı ve bel aşrımın dışında hiçbir şikayetim yok.2 gün nasıl geçecek bilmiyorum ama bir umut yazıyorum bu şekilde sağlıklı gebelik geçiren varmı
Keseyi gördük ama Malesef düşük ve kürtaj ile sonuçlandıSonucunuz ne oldu sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?