Dış gebelik değerleriniz nasıldı?

FosForlu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
113
97
298
İstanbul
Merhaba arkadaşlar.17 ocakta kan testim 366 çıktı.
23 ocakta doktor keseyi göremedi.aynı gün kan testim 840 çıktı.Doktor %90 sağlıksız gebelik yada dış gebelik dedi.Ama acele etmeyelim 2 gün sonra tekrar kan ver dedi.25 ocakta akşam kan verdim sonuç 1526 ama yine kese görünmedi.Doktor neredeyse ikiye katlamış pazartesi gününü görelim dedi.ben 26 ocak sabah tekrar kan verdim.Akşamdan sabaha 2026 olmuş.Doktor sağlıklı gebelik olma ihtimali var pazartesi gel keseyi göremezsek kesin dış gebelik dedi. Ara ara karın ağrısı ve bel aşrımın dışında hiçbir şikayetim yok.2 gün nasıl geçecek bilmiyorum ama bir umut yazıyorum bu şekilde sağlıklı gebelik geçiren varmı

Dr lar cok acimasiz yorumluyor .5000 olmadan karindan gorunmesi cok zor hele ki biraz kilolu veya gobeginiz yagli ise .Ben cok zayif olmama ragmen 5.haftanin sonunda gorebildik keseyi .

Dr lar cok acimasiz yorumluyor .5000 olmadan karindan gorunmesi cok zor hele ki biraz kilolu veya gobeginiz yagli ise .Ben cok zayif olmama ragmen 5.haftanin sonunda gorebildik keseyi .

Vajinal ultrason İle gözükmüyor.Rahim zarını bile görüyor ama kese
YokAllahtan ümit kesilmez belki yarın bir mucize olur

Ben bir sıkıntı goremiyorum değerlerinde ben 20sinde dr gittim hic ultrasona koymadı bile 20 gün sonra dedi bebeğe bakalım en mantiklisida bu bence erkenden bakıyorlar goremeyince sağlıksız olabilir diyorlar anne adayına yasattiklarindan haberleri yok umurlarinda değil

Dış gebelik denen şey ihtimal olarak çok düşük ve tehlikeli, benim ill gebeliğim aynı şekil oldu acaba dış gebelik mi dedi ama zar zor bozuk bir kese gördü ama sağlıksız ve boş gebelikti ama dış gebelik değildi. İnşallah sağlıklıdır

Şöyle bir durum var, 2000altında kese görünmüyor ama 1590 degeriyle arkadsm usg girdignde kese olmamasına ragmen rahim duvarın cok kalın dıs gebelik oldgnu sanmıyorm dedi doktoru. Acaba rahim duvarını yeterlik kalınlıkta göremedimi?

tüp bebekti 12. gün 9
14. gün 32
16,gün 68
sonra 3800 falandı ve kese görünmedi o gün düşürmek için iğne vuruldum fakat gece iç kanama geçirip ameliyat olmak zorunda kaldım. umarım seninki sağlıklı gebeliktir dış gebeliğin belirtisi ise böbrek ağrısı gibi sancım vardı ama sırtımda değil ön taraftaydı.

Pazartesi keseyi gördük dış gebelik değilmiş çok şükür.Ama haftasından küçük gözüküyordu doktorum gelişebilir bekleyelim dedi.Ama keseyi gördüğümüz ertesi günü düşük yaptım ve kürtaj oldum malesef.Rabbim hayırlı sağlıkla bir hamilelik nasip etsin tekrar inşallah ve tüm isteyenlere

Mrb canim çok gecmis olsun. Keseyi gordugun hafta adetin tarihinle uyusuyor muydu?? Benim kese adete gore 4 gün geride

Mrb canim çok gecmis olsun. Keseyi gordugun hafta adetin tarihinle uyusuyor muydu?? Benim kese adete gore 4 gün geride
Çok teşekkür ederim.kese adet tarihim ile uyuşmuyordu.yanlış hatırlamıyorsam 8-9 gün geri gözüküyordu.Ona rağmen gelişebilir dedi.bu şekilde olup gelişen hastam oldu dedi.sizin 4 gün çok değil aslında gününü yakalar inşallah be sağsalim kucağınıza
Alırsınız

Sonucunuz ne oldu sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…