Merhaba arkadaslar cok yoğun ve üzücü zamanlar geçiriyorum bir buçuk yıllık tedavi ameliyat sonrası hamile olduğumu öğrenip çok sevinmiştim ama uzun sürmedi maalesef. Beta değerim düşmeye ve aşırı kanama yaşadım değerim en yüksek 863ü buldu progestan hapları ile yükseldi ve kimyasal sanınan gebelik iyiye giderken 863 den birdenbire düşmeye başladı ve düşük yaptığımı ve büyük ihtimalle kimyasal olduğu söylendi. Kısa sürede 170e kadar indi ve bir anda 240 a geri yükseldi doktorum dış gebelik tanısı koydu ve hemen serum iğne yapıldı iki gün sonunda tekrar kan vericem ve ona göre tedavi devam edecek sadece çok şaşırdım yani değerim 800lere çıkarken çok iyi artıyprdu yüzde 66 hep ve çok iyi giderken inişi de çok iyiyken bir anda çok düşükten çıkmaya başladı ve aşırı kanama yaşadım yaklaşık 15 gün çok fazla kanama ve parçalar düşmesine rağmen nasıl oluyor anlamıyorum artık çok yoruldum sizlere içimi dökmek istedim ve acaba bu şekilde benim gibi yaşayan varmı iğneden sonrada hiçbir ağrım olmadı acaba işe yarar mı ne kadar daha bu şekilde sürer nerefeyde iki yıldır heyecanla yorulmadan devam ettiğim sürecim bir ayda beni çok yordu ve artık hamile kalmaya bile korkar oldum..