Dis gebelik belirtileri nedir

Burcu gokhan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
63
6
36
31
Arkadslar 5+5 gunlugum beta yavas yukseliyo 10 210 305 540 dis gebelik olabilir mi simdiye kadar lekelenme olmasi lazim degilmi dis gebelik olsaydi

Zsten beta suan dusuk oldugu icin kesede yok ortada. 2 gun arayla verdim doktor dis gebelik olabilir dedi

Benim beta değerim çok düzenli artmıştı dış gebelik geçiriyorum şu an kese muayenesinden önce lekelenme ve karın ağrım olmuştu

Arkadslar 5+5 gunlugum beta yavas yukseliyo 10 210 305 540 dis gebelik olabilir mi simdiye kadar lekelenme olmasi lazim degilmi dis gebelik olsaydi
Leke olmak zorunda değil. İnşallah sağlıklı gebeliktir. Beta 1000-1500 olunca kese gorunmezse kesin dış gebelik denebilir

Kızlar merhaba bugün benim de 5+3 ve randevum vardı. Maalesef doktor sağlıklı olmayabilir dedi. Kese var ama haftası ile uyumlu değil 4.81 mm 🥺 çok üzüldüm kanama ağrı sızı da yok bekleyelim dedi 2 doktora da gittim. Dış gebelik ihtimali olamaz degil mi kese gözüktüğü için? Bekleyelim yoksa kürtaj dediler. Çok üzüldüm ama Allah’tan hayırlısını diliyorum yapacak bir şey yok😞

Kızlar merhaba bugün benim de 5+3 ve randevum vardı. Maalesef doktor sağlıklı olmayabilir dedi. Kese var ama haftası ile uyumlu değil 4.81 mm 🥺 çok üzüldüm kanama ağrı sızı da yok bekleyelim dedi 2 doktora da gittim. Dış gebelik ihtimali olamaz degil mi kese gözüktüğü için? Bekleyelim yoksa kürtaj dediler. Çok üzüldüm ama Allah’tan hayırlısını diliyorum yapacak bir şey yok😞
Kese rahimde gozuktuyse dis gebelik olmaz saqliksizdir dusuk yada kurtajla sonuclanir. Insallah sizin saglikli ilerler allhtan umut keslmez

Back
X