• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DIS GEBELIK ameliyati sonrasi

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.662
248
38
Konuyu doğru yere mi açtım bilemedim ama ..Eski konumu okuyanlar bilir.kimyasal gebelik t eshisinden sonra dusuk yaptim.ancak adet bittikten sonra hafif başlayan kanamalarim sonucu doktora gittim.hemen beta degerime baktı.244 çıktı.iki gün bekledik 460civari çıktı.ama rahmimde gebelik ile ilgili bir bulgu yoktu.vajinadanda baktı.tekrar bir kan testi yaptı dis gebelikten suphelendi.o esnada yoğun kanamam başladı beni hemen laparoskopi ameliyatına aldı.iç kanama başlamış sağ tupum alındı.hasarlı biraksaydim yine dis gebelik olma ihtimalin çok yüksekti dedi.ameliyat sonrasi doktorun yorumu ikiz gebelik yasam isim.biri rahme yerleşmiş tutunamamis biri tupe sksmis.arkadaşlar lütfen dusuk te yapsanız betaniz sifirlanana kadar doktor kontrolunuzu ihmal etmeyin.üzgünüm tabikide ama umudumu hiç kaybetmiyorum
Şimdi çok iyi bir doktora derin araştırmalar yaptırmadan gebelik düşünmüyorum.sol tupumu ameliyat esnasında kontrol etmiş acıkmış.smdilik korkum çok çok az akintiyla beraber kahve ile kırmızı karışık akintim var.doktor normal dedi ama iyice pimpiriklendigim için paylaşmak istedim
ALLAH herkesin yardımcısı olsun

Back