Dış gebelik ameliyatı sonrası hemen hamilelik

Redpanda

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2021
65
27
39
Selam kızlar, ben Ocak ayında ameliyat oldum, dış gebelik sebebiyle..Ve tüpüm alındı ama daha ameliyatın üstünden 1 ay geçmedi yine hamileyim, üstelik aynı gün (yani dün) covid çıktım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Ne olacak şimdi sizce :KK43: Ya bu da sağlıksız gebelik olursa bu sefer :KK43:((
Var mı deneyiminiz??

Selam kızlar, ben Ocak ayında ameliyat oldum, dış gebelik sebebiyle..Ve tüpüm alındı ama daha ameliyatın üstünden 1 ay geçmedi yine hamileyim, üstelik aynı gün (yani dün) covid çıktım 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️Ne olacak şimdi sizce :KK43: Ya bu da sağlıksız gebelik olursa bu sefer :KK43:((
Var mı deneyiminiz??
Merhaba naısl hamile kaldınız anlamadım
ben dış gebelik ameliyatı olduğumda doktorum 3 ay ilişki yasak dedi 6 ayda korunacaksınız dedi
Sol tüpüm alınmıştı çünkü olunan ameliyat kullanılan ilaçlar anca vücuttan atılıyor
Doktorunuz nasıl bilgilendirdi bilemiyorum ama inşallah hayırlısı olur sağlıklı gebelik geçirirsiniz

ben dış gebelik ameliyatı olduğumda doktorum 3 ay ilişki yasak dedi 6 ayda korunacaksınız dedi
Sol tüpüm alınmıştı çünkü olunan ameliyat kullanılan ilaçlar anca vücuttan atılıyor
Doktorunuz nasıl bilgilendirdi bilemiyorum ama inşallah hayırlısı olur sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Bize öyle bişi söylemedi, 2 hafta ilişki yasak sadece dedi. Hofff hayırlısı :KK43:

Ben ameliyattan hemen sonra regl oldum, sonra 2. reglim 3 gün gecikince test yaptım ve çift çizgi iki testte de...ama aynı gün Corona da oldum şimdi karantinadayim...veremedim kan o sebeple :/

Yaa çok şaşırdım ben bir tane değil 3 ,4 doktora çıktım bu konuda internetten de araştırdım hepsi yasaklar koydu
İnşallah hayırlısı olur beta verdiniz mi
Ben ameliyattan hemen sonra regl oldum, sonra 2. reglim 3 gün gecikince test yaptım ve çift çizgi iki testte de...ama aynı gün Corona da oldum şimdi karantinadayim...veremedim kan o sebeple :/

Çok geçmiş olsun kaç gün sonra bitiyor karantina ? , şuan karantina da olduğun için beta takibi de yapamıyorsun inşallah bu sefer hayırlısı olur . Belki bunda da vardır bi hayır belli mi olur belki bu sefer sorunsuz bi gebelik olur … ameliyattan 1 ay sonra mı ilişki yaşadınız. Benim ameliyatım ağır geçmişti yani 1 aya falan toparladım kapalı amelşyat olmama rağmen şuan dikiş yerlerimi görseniz yeni sanaraınız 1 yıl oldu ama halen aynı duruyor,yıllar sonra hiç iz kalmayacakmış

Çok geçmiş olsun kaç gün sonra bitiyor karantina ? , şuan karantina da olduğun için beta takibi de yapamıyorsun inşallah bu sefer hayırlısı olur . Belki bunda da vardır bi hayır belli mi olur belki bu sefer sorunsuz bi gebelik olur … ameliyattan 1 ay sonra mı ilişki yaşadınız. Benim ameliyatım ağır geçmişti yani 1 aya falan toparladım kapalı amelşyat olmama rağmen şuan dikiş yerlerimi görseniz yeni sanaraınız 1 yıl oldu ama halen aynı duruyor,yı
Çok teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. 1 Mart'ta bitecek karantinamiz.
Benim de kapalı ameliyat oldu, 22 Ocak ta oldum ameliyatı, dikiş izi var ama ben 1 haftada ayaklandim ve geçti tamamen. 3 hafta sonra ilişki yaşandı, galiba isabet ettirdik. Doktor bize 2-3 hafta demişti zaten. Kullandığım ilaçlar da 27 Ocak ta bitmişti çoktan.

Var mı deneyiminiz??
ne durumdasınız gebeliğiniz normal mi ilerliyor ?

Mrb dış gebelikten ne zman sonra gebe kaldınız 🙏benim de tek tüpüm kaldı.. Nasıl bir süreç izledinz

X