Merhaba şimdi nasılsınız benimde dış gebelik şüphem var çok kanamam var iki gün arayla doktora gidip kan veriyorum korkuyorum agrılarınız ne durum daMerhabalar ben 33 yaşında 4 yıllık bir evliyim ilk gebeliğim de plesenta previa şiddetli kanamalı olarak 28 haftalık kızımı dünyaya getirdim ama hayata tutunamadı beyin kanaması geçirdi melek oldu 2 ci gebeliğim dış gebelik olduğu anlaşıldı evde test yaptım çift çizgiyi çok koyu görünce kan testi yaprım ve betahcg değerim 2068 çıktı ama keseyi göremediler 2 gün sonra tekrar test verdim 5100 çıktı değerim ama keseyi yine göremedi doktor bu sefer başka bir doktora gittim ve bu değerlerde rahimde keseyi %100 görmemiz lazım dedi ama yine görülmedi ve karın içinde şunu var iç kanama olabilir dedi bir kaç test yapıp iç kanama geçirdiğim için beni acil ameliyata aldı ameliyatta sağ tüpümü aldılar ameliyatımın üstünden 2 ay geçti hala kasım bölgemde bazı günler ağrı gibi bir his oluyor böyle hafif batma gibi bazen rahim içimde bu normal mi benim gibi böyle birşey yaşayan var mı
Merhaba su an nasılsınız teşhis konuldu mu bana kesin teşhis konuldu ve mtx iğne oldum betam 416 pazartesi tekrar gidicemMerhaba şimdi nasılsınız benimde dış gebelik şüphem var çok kanamam var iki gün arayla doktora gidip kan veriyorum korkuyorum agrılarınız ne durum da
Şu anki son durumunuz nasıl ?Merhaba şimdi nasılsınız benimde dış gebelik şüphem var çok kanamam var iki gün arayla doktora gidip kan veriyorum korkuyorum agrılarınız ne durum da
Maalesef dış gebelik hala devam ediyor değerim iki iğneye rağmen hala yükselmeye devam etti ve 1150 kileri gördüm artık 3. Doz mtx yaptılarŞu anki son durumunuz nasıl ?
Eğer dış gebelik geçiriyorsan çok zor bir sınav Allah yardımcın olsunŞu anki son durumunuz nasıl ?
Merhaba şimdi nasılsınız benimde dış gebelik şüphem var çok kanamam var iki gün arayla doktora gidip kan veriyorum korkuyorum agrılarınız ne durum da
Benim konuldu iğneli tedavi değil direk açık emeliyat oldum sezeryan gibiMerhaba su an nasılsınız teşhis konuldu mu bana kesin teşhis konuldu ve mtx iğne oldum betam 416 pazartesi tekrar gidicem
Benimde sol tüpümü aldılar bende de ara sıra agrı oluyorMerhabalar ben 33 yaşında 4 yıllık bir evliyim ilk gebeliğim de plesenta previa şiddetli kanamalı olarak 28 haftalık kızımı dünyaya getirdim ama hayata tutunamadı beyin kanaması geçirdi melek oldu 2 ci gebeliğim dış gebelik olduğu anlaşıldı evde test yaptım çift çizgiyi çok koyu görünce kan testi yaprım ve betahcg değerim 2068 çıktı ama keseyi göremediler 2 gün sonra tekrar test verdim 5100 çıktı değerim ama keseyi yine göremedi doktor bu sefer başka bir doktora gittim ve bu değerlerde rahimde keseyi %100 görmemiz lazım dedi ama yine görülmedi ve karın içinde şunu var iç kanama olabilir dedi bir kaç test yapıp iç kanama geçirdiğim için beni acil ameliyata aldı ameliyatta sağ tüpümü aldılar ameliyatımın üstünden 2 ay geçti hala kasım bölgemde bazı günler ağrı gibi bir his oluyor böyle hafif batma gibi bazen rahim içimde bu normal mi benim gibi böyle birşey yaşayan var mı
Ameliyat tan kaç gün sonra regl oldunuz.Benimde sol tüpümü aldılar bende de ara sıra agrı oluyor