Dış gebelik açık ameliyat olanlar

museb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
8
0
24
Merhaba arkadaşlar geçen hafta cuma günü 21 bin değerle dış gebelik olduğumu öğrendim. Doktor hemen yatış verip 2 doz iğne vurdu metotreksan denen iğneyi. 1. Haftasına geldiğimde sadece değerin 2000 küsür düştüğünü görünce doktor ameliyat dedi. Özele gücüm yetmeyeceğini söyleyince beni arkadaşına yönlendirdi ve bugün ameliyat oldum. Arkadaşının kontrolünde bebek hücrelerine bile ayrılmamış. 6 haftalık bebek öylece duruyordu. Tüptete kanama yapmaya başlamıştı Tüpte kesikle aldılar . Ama açık ameliyat yaptılar. Sizler nekdr sürede iyileştiniz? Ne zaman tekrar hamile kalabildiniz?

Dış gebelik geçirdiğim de 12 haftalıktım kapalı ameliyat yaptılar olmadı açıp yaptılar ve bir tüpümü aldılar.iyileşme süresi uzun değil bana o zaman 20 günlük rapor vermişlerdi ortalama bir ay gibi süre de toparlıyorsun kendini hamile kalma olayına gelince ben bir yıl sonra kaldım ama kimyasal dediler sonra beş yıl olmadı bu biraz bizimle de alakalıydı tabi bu zaman zarfında 2 aşılama 1 tüp bebek 1 çatlatma yaptık hiç biri tutmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım 2 yaşında kızım var şu an veee şu an yine hamileyim bugün öğrendim kendini strese sokma hiç

Teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla kıucağına alırsın bebeğini

Mrblar amelayattan kaç ay sonra denemeye başladınız acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…