- 13 Mart 2009
- 172
- 1
canım lekelenme devam ediyor mu
dün bi kaç defa daha geldi ama çok miniminnacıkk ... :çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım lekelenme devam ediyor mu
canım bende dış gebelşik geçirdim ilk değerim 217ydi çok yeni o nedenle görünmüyor olabilir dendi ve 2 gün sonraya gün verdi malesef ertesi günü kanamam oldu bildiğin şekilde sonrasında lekelenmetye döndü sonra 2 günde bir kanda baktılar değerle düşüyordu o nedenle düşük dendi 90lara kadar düşmüştü sonra bir anda tekrar 196 ya çıktı kii öyle farkedildi..senin doktor neden o kadar uzun arayla bakıyor anlamadım..dilerim dış gebelik değildir Allah yardımcın olsun canım ama ihmal etme istersen birde farklı bir doktora görün çoğu farkedemeyebiliyor..malesef bende öyle oldu..inşallah hayırlı haberler alırsın
Canım inşallah dış gebelik değildir hamilelik kesesi 1.500 den sonra görünmesi lazım bende dış gebelik geçirdim hcg değerim 8.000 geçmişti ve sol tüpümü kaybettim o kadar çabuk yükseldi ki değerim ama hiçbir ağrım sızım olmadı kahve akıntım çok oldu inşallah dış gebelik değildir bebişim.
kızlar dış gebelik olma ihtimalim % de kaçtır bişi söleyin n'olur benı yanlız bırakmyın içim rahat olsun en azından ...çok istiyorumm:CüvCüv:
ninacim ben de dis gebelik gecirdim, degerlerim super artti. ikiser ikiser hatta 3 kat'a yakin. o yuzden doktor farkedemedi.
hani korkutmak degil benim amacim. sadece benim yasadiklarimi baskasi yasamasin. ama doktorun bunlar olmamis o zaman dis gebelik degil demesi enteresan, cunku benim de sebepsiz dis gebelikti, hatta tupum bile tikali degildi. bircok sebep olabilir dis gebelik icin.
pamuksel aynen benim yasadiklarimi yasamis. ayrica benim bu forumdan burcu8279 nickli bir arkadasim var. gerizekali doktorun onun da kan tetsi sonuclarini istemis ve bir daha ki icin 5 gun sonrasina falan gun vermis. o arada sancilandi, acile gitti, sag tupunu aldilar onun da.
insan biraz kendi kendinin doktoru olacak. bhcg degerin 1500 olmasi gerektigi zaman git baska doktora hem kan baktir hem kese. goremzsen o zaman telas yap. gorursen hic korkma.
Ayrica yatarsan lekelenme kesiliyor, ama kalkinca hemen tekrar basliyor. yani azaldi cogaldisina bakma.
sen simdi bana kizarsin felaket telleli diye ama ne bileyim benim basima gelen baskasinin basina gelmesin diyorum, cok sikinti cektim, hem bebegim hem tupum gitti. tek tuplu olmanin moral bozuklugu da cabasi.
Canım inşallah dış gebelik değildir hamilelik kesesi 1.500 den sonra görünmesi lazım bende dış gebelik geçirdim hcg değerim 8.000 geçmişti ve sol tüpümü kaybettim o kadar çabuk yükseldi ki değerim ama hiçbir ağrım sızım olmadı kahve akıntım çok oldu inşallah dış gebelik değildir bebişim.
arkadaşlar kaçıncı haftanızda fark edildi dış gebelik olduğunuz sidelya81 2 günde bir 2 ye katlıyorsa normalmidir yani dış gebelik değilmidir.
benim daha önceden düşüğüm vardı 16 sında 1613 olan değerim 18 martta 3816 oldu 2 katından bile fazla ya bende dış gebelikmi var acaba gerçi silikte olsa dr um keseyi gördü ama ne biliim kafam karıştı.
bide dış gebelik olduğunu nasıl hissettin nerden anladın bilgilendirirmisin beni arkadaşım
sidelya81 çok teşk.ederim .. o zaman p.tesyi beklemim ben yarın sabahtan gidip tekrar b hcg yaptrım.b hcg en son 18 martta yaptrdım canım..doktor dediki anormal bi hastalık geçirmemişsn ciddi derece iltihplnmada olmamış o zaman dış gebelik için neden yoktur dedi..birde bugunde biraz o kahvrengi lekelerden geldi ..doktorum demiştiki kanaman ve şiddetli ağrın olursa hemen acile git dedi :çok üzgünüm:
İnşallah sidelyacım ama diorum ya acaba kese değildide çok silik olduğu için başka birşeyi kese sanmış olabirmi die geçmeye başladı aklımda p.tesiyi iple çekiorum bebişi görürüz inşallahta korkularım geçer:Saruboceq:
canım bekleme tabiki. doktorların hepsine güvenilmiyor canım. sen önlemini al. eger b hcg 1000 i gectiyse zaten bebek görülecek boyuta ulaşmıştır. rahimdeyse görürsün zaten.
dış gebelik için ciddi derecede iltihaplanma ya da anormal bir hastalık gecirmek gerekmiyor. bunu nasıl söyleyebiliyor ki. benim hiç bi sorunum yoktu. hatta 2 ay önce kontrolden gectim. tüm testlerimi yaptırdım. gebe kalmak için cok sağlıklısın bile dendi ama basıma geldi işte. canım bi de ağrın tek tarflı olursa ve mide bulantın olursa cok dikkat et. ihtimali kuvvetlendiriyor.
İnşallah sidelyacım ama diorum ya acaba kese değildide çok silik olduğu için başka birşeyi kese sanmış olabirmi die geçmeye başladı aklımda p.tesiyi iple çekiorum bebişi görürüz inşallahta korkularım geçer:Saruboceq:
endişelerini cok iyi anlıyorum. ama değildir. baska bişe ne olabilirki rahmin içinde. bebişindir o annesi. merak etme sen :1hug: