- 19 Temmuz 2013
- 304
- 38
- 98
- Konu Sahibi peaceintheworld
Herkese hayırlı gunler ben cuma gunu diş taşlarımı temizlettim temzilettikten sonra alt çenemde diş etlerimde sızlama var hep bildiğiniz bir çözüm varsa yazabilirmisiniz şimdiden teşekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunla bi gorusmeni öneririm bence daha iyi olur
daha öncede temizlettirmiştim özel bi polikinlikti hiç böyle bir şey olmadı şimdi devlete temizlettirdim al çenemde damağımda hafif bi sızlama var internetten araştırdım karanfili suyla kaynatcakmışız öyle içcekmişiz yaptım şuan içiyorum herhangi bir etki yok .
doktor üzerinde fazla durup, iyice temizlemeye çalışıyor sanırım onun için sızlıyor.
bana da aynısı olmuştu..
ilk temizlettiğimde ''fazla vakit geçirmiyorum dişinin üzerinde, acımayacak o yüzden'' demişti başka bir doktor.
normalmiş yani..
bir de bazı dişler diş taşı oluşumuna pek bi hevesli oluyormuş, benimki onlardan mesela
Benimde cok hevesli canim yilda bir defa temizletiyorum yoksa bakteriler koku yapiyor bende fakat doktor bna boyle temzletmek iyi degil dedi yilda bir cok mu sence?
iyide diğer türlü tartarlar dişe zarar vermiyo mu:26::26:bide koku oluşunca düşünseneçok iğrenç oluyo nette okudum 6 ayda bir iyimiş öyle diyodu ama benim daktır yılda bir bile çok dedigerçektende diş taşlarnı temizletmek pek doğru değilmiş dişleri inceltiyomuş fakat siyah siyah kötü durduğundan mecbur temizletiyoruz
Dis asistani olarak.dis taslarinin.6 ayda bir temizlenmesi gerekiyor zaten tartarlar dis etinde cekilme yapmasin diye.fazl distasi olanlarda zamanlayerlesen taslar dis eti cekilmesine yol aciyor.xatmadan once agiz gargarasi yaparsaniz iyi gelir
Dis asistani olarak.dis taslarinin.6 ayda bir temizlenmesi gerekiyor zaten tartarlar dis etinde cekilme yapmasin diye.fazl distasi olanlarda zamanlayerlesen taslar dis eti cekilmesine yol aciyor.xatmadan once agiz gargarasi yaparsaniz iyi gelir
Herkese hayırlı gunler ben cuma gunu diş taşlarımı temizlettim temzilettikten sonra alt çenemde diş etlerimde sızlama var hep bildiğiniz bir çözüm varsa yazabilirmisiniz şimdiden teşekkurler
Benimde cok hevesli canim yilda bir defa temizletiyorum yoksa bakteriler koku yapiyor bende fakat doktor bna boyle temzletmek iyi degil dedi yilda bir cok mu sence?