- 19 Mayıs 2007
- 303
- 16
- 318
- Konu Sahibi chaosqueen
-
tam olarak nasıl oluyor söyler misin ?ben yaptırdım. ortodonti tedavisinden sonra diş etlerim çok şişmiş ve biraz daha aşağıya doğru inmişti. 8 tane dişe yaptırdım 1600 tl ödedim. Herhangi bir zorluk çekmedim. yaklaşık 1 haftada dişetlerim düzeldi. yememde içmem de herhangi bir problem olmadı sadece ıssırarak değil bölerek yedim bir süre.
özel hastanede mi yaptırdınız devlet hastanesinde yapılıyor mu bilen var mıMerhaba, konunun üzerinden biraz geçmiş ama araştıran arkadaşlara yardımcı olur diye düşünerek yazıyorum. Üç gün önce diş eti manikürü denilen işlem yapıldı. Daha doğal gülümseme için diş etleri hizası kesilerek aynı seviyeye getirildi. Doktorum damak kısmına iğne yaparak uyuşturdu. Bu en acılı işlemdi. Bundan sonra hiçbir şey hissetmedim. Yaklaşık yarım saat kadar sürdü. Çok kan akıyor o kesin, ama işlem sonunda doktorunuz oraya bir tampon koyuyor. Bu tampon kanamayı durduruyor. Yaklaşık yarım saat sonra tamponu değiştirmem istendi. Değiştirirken de biraz acı ve kanama oldu ama ertesi sabah uyandığımda hiçbir şey kalmamıştı. 3. gün de tamamen iyileşti, sadece iğne yapılan yerlerde hafif acıma var.
Sigara içenlerin iki gün sigara içmemesi öneriliyor fakat ben çok dinlemedim. Tek tük sigara içtim. Bir de dişlerinizi bir-iki gün fırçalayamıyorsunuz. Onun yerine bir gargara ile çalkalamanız isteniyor. Yemekleri çok acı ve kıtırlı şeylerden seçmeyin, araya kaçma durumunda acıyabilir. Bu konuya çok dikkat ettim. Ama şuan üçüncü gündeyim, hiç bir problemim yok.
Ben özel bir klinikte yaptırdım.özel hastanede mi yaptırdınız devlet hastanesinde yapılıyor mu bilen var mı
memnun musunuz bende istiyorum yaptırmayı gülerken diş etlerim çok görünüyorBen özel bir klinikte yaptırdım.
Ben cok memnunum canım. Benim cok bir problemim yoktu dis etlerim ile. Doktorum önermisti, cok hafif bir kesme yaptı ama o bile cok guzel durdu. Senin dis etinin goruntusu ile problemin varsa sen farkı daha cok hissedersin.memnun musunuz bende istiyorum yaptırmayı gülerken diş etlerim çok görünüyor
evet gülerken özellikle kendimi kötü hissediyorum hangi şehirde yaptırdın ben ankaradayımBen cok memnunum canım. Benim cok bir problemim yoktu dis etlerim ile. Doktorum önermisti, cok hafif bir kesme yaptı ama o bile cok guzel durdu. Senin dis etinin goruntusu ile problemin varsa sen farkı daha cok hissedersin.
İstanbul anadolu yakasında bir klinikte canım.evet gülerken özellikle kendimi kötü hissediyorum hangi şehirde yaptırdın ben ankaradayım
ben ankaradayım kaç tane dişiniz için yapıldı törpüleme ne kadar ödedinizİstanbul anadolu yakasında bir klinikte canım.
Üst ön dört diş için yapıldı ama başka işlemlerim de vardı. Tam fiyatını hatırlamıyorum canım. Cok pahalı degildi. Yanlış hatırlamıyorsam 250-300 lira olabilir. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. İki sene oldu yaptıralı.ben ankaradayım kaç tane dişiniz için yapıldı törpüleme ne kadar ödediniz
bende araştırıyorum yaptırcam aralıkta devlet hastanesinde muayene olcam ordaki doktorumada sorcam diş eti sarkması var bende onun içinde faydalı olursa en kısa zamanda yaptırcam.teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz içinÜst ön dört diş için yapıldı ama başka işlemlerim de vardı. Tam fiyatını hatırlamıyorum canım. Cok pahalı degildi. Yanlış hatırlamıyorsam 250-300 lira olabilir. Ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. İki sene oldu yaptıralı.
12 dise yaptirdim arti dis etim mordu onuda kazidilar 2300 tl verdim toplamda cok guzel oldu ama morlasma tekrarladi.[/QUOTE nerde yaptırdınız acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?