Merhaba, konunun üzerinden biraz geçmiş ama araştıran arkadaşlara yardımcı olur diye düşünerek yazıyorum. Üç gün önce diş eti manikürü denilen işlem yapıldı. Daha doğal gülümseme için diş etleri hizası kesilerek aynı seviyeye getirildi. Doktorum damak kısmına iğne yaparak uyuşturdu. Bu en acılı işlemdi. Bundan sonra hiçbir şey hissetmedim. Yaklaşık yarım saat kadar sürdü. Çok kan akıyor o kesin, ama işlem sonunda doktorunuz oraya bir tampon koyuyor. Bu tampon kanamayı durduruyor. Yaklaşık yarım saat sonra tamponu değiştirmem istendi. Değiştirirken de biraz acı ve kanama oldu ama ertesi sabah uyandığımda hiçbir şey kalmamıştı. 3. gün de tamamen iyileşti, sadece iğne yapılan yerlerde hafif acıma var.
Sigara içenlerin iki gün sigara içmemesi öneriliyor fakat ben çok dinlemedim. Tek tük sigara içtim. Bir de dişlerinizi bir-iki gün fırçalayamıyorsunuz. Onun yerine bir gargara ile çalkalamanız isteniyor. Yemekleri çok acı ve kıtırlı şeylerden seçmeyin, araya kaçma durumunda acıyabilir. Bu konuya çok dikkat ettim. Ama şuan üçüncü gündeyim, hiç bir problemim yok.