dis eti kanamasina çözümler buraya...

rydream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
59
0
16
İstanbul
Diş etlerimde kanama cok oluyor ne yaparsam iyi gelir. Gunde 2 kere mutlaka paradontaks ile fircaliyorum sigara kullanmiyorum bunlara ragmen dis kanamam durmuyo her fircalamamda mutlaka kaniyor. Deneyipte faydasini gördüğünüz bilgileri paylaşirsaniz cok sevinirim.

Benimde öyle oral-b hassas dişler için fırçasını aldım o iyi geliyor bir nebze diş taşlarımdan kanıyor benimki sanırım bir bakıma allmak gerek

her fırçalamada kanama oluyorsa sorunu evde diş macunu veya başka yöntemlerle çözemeyebilirsiniz,diş hekiminize başvurmanızı tavsiye ederim. dişeti kanaması sadece dişetindeki hassasiyetten kaynaklı olmayabilir. diştaşları, inflamasyon gibi etkenler de buna sebep olabilir. diş hekiminiz gerekli tedaviyi yapıp gerekiyorsa gargara önerecektir. çok sert fırçalamak, sert kıllı fırça kullanmak, aşırı baskı uygulamak da dişetlerini travmatize eder. bunları da gözönünde bulundurabilirsiniz. geçmiş olsun :)

Son düzenleme:
tesekkurler. Ama ben dis taslarimi temizlettim bakimina cok onem veririm.tekrar discime gitmekte fayda var sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…