• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diş eksikliği

aysglo6

Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2013
64
1
6
34
Ankara
arkadaslar benim 2 kesici disim eksik 22gün önce tel takıldı o disler birlestikten sonra acılan yere 2implant yapılcakmıs ama 2yıl tel takımı sürer dedi o kadar sürer mi aynı durumu yasayan arkadaslar konuyla ilgili bilgilendirebilir mi

arkadaslar benim 2 kesici disim eksik 22gün önce tel takıldı o disler birlestikten sonra acılan yere 2implant yapılcakmıs ama 2yıl tel takımı sürer dedi o kadar sürer mi aynı durumu yasayan arkadaslar konuyla ilgili bilgilendirebilir mi

Forumda bizimgiz var, senin sorununla ayni.Onun tedavisi implantlar yerlesicek yakinda hemen hemen bitmek uzere.Albumde yapmis, ordan yararlanabilirsiniz.sevgiler...
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=27222

6 ay (+-) oynayabilir. Fakat telleri çıkartınca çetiğine değiyor. Emin ol. Geçmiş olsun.

Teller cıktımı

Back