• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş eğriliği

hatice_42

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.293
2
156
39
Konya
öncelikle merhabalar...
benimde üst dişlerimin 3 ünde eğrilik var ve bu beni çok rahatsız ediyor.3 ay sonra düğünüm var ve bu zamana kadar bu soruna bi çözüm bulmak istiyorum. anladığım kadarıyla tel takmak dışında kullanılan yöntemlerde dişler bi şeklide aşındırılıyor ve uygulamalar bundan sonra yapılıyor bunlara bağlı olarak
1.dişler kesildiği için ömrü kısa mı olur? ben 10 yıl dayanır sonra çürür diye duydum
2.hangi tedavi yada kullanılan materyal doğal ve sağlıklı oluyor yani siz neyi önerirsiniz?
3. tedavi süresi uzun mudur?
şimdiden teşekkür ediyorum saygı ve selmalar...

öncelikle merhabalar...
benimde üst dişlerimin 3 ünde eğrilik var ve bu beni çok rahatsız ediyor.3 ay sonra düğünüm var ve bu zamana kadar bu soruna bi çözüm bulmak istiyorum. anladığım kadarıyla tel takmak dışında kullanılan yöntemlerde dişler bi şeklide aşındırılıyor ve uygulamalar bundan sonra yapılıyor bunlara bağlı olarak
1.dişler kesildiği için ömrü kısa mı olur? ben 10 yıl dayanır sonra çürür diye duydum
2.hangi tedavi yada kullanılan materyal doğal ve sağlıklı oluyor yani siz neyi önerirsiniz?

öncelikle tebrikler
kaplama yapılması iyi bir ağız hijyeni olduğunda dişlerinize kesinlikle zarar vermez.
lamineyt yada metal desteksiz porselen veya kompozit veneer uygulaması yaptırabilirsiniz.
tedaviniz herhangi bir sorun olmazsa bir ay içinde biter

Ben diş estetigi ve gülüş tasarımı hakkında bilgi almak istiyorum.Dişlerim gerçekten egri ve bu durum sosyal hayatıma yansıyor.ızmirde oturuyorum ve bu konuda bana yardımcı olabilecek bir doktora ihtiyacım war.Yardımcı olursanız sevinirim

Ben diş estetigi ve gülüş tasarımı hakkında bilgi almak istiyorum.Dişlerim gerçekten egri ve bu durum sosyal hayatıma yansıyor.İzmirde oturuyorum ve bu konuda bana yardımcı olabilecek bir doktora ihtiyacım war.Yardımcı olursanız sevinirim

izmirde alsancakda dişhekimi reşit türker var.onunla görüşüp en uygun planalmayı öğrenebilirsiniz.telefonu 232 4224343 selamımı söyleyin size mutlaka ödemede de kolaylık sağlayacakdır

slmlar. benimde ön üst dişlerimde eksiklik var. sağ üstte ön dişle azı diş arasında sadece köpek dişi var, sol tarafımda ise iki tane köpek dişi var yan yana. sivri sivri çok rahatsız oluyorum görüntü olarak. aslında dişlerim çok sağlam, sadece iki dolgum var, o da yeni. ama önden görüntü psikolojimi çok bozuyor. nereye, kime gitmem lazım, ne yaptırsam daha iyi olur, ve bursada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı güvenilir? tşkrler saygılar

öncelikle merhabalar...
1.dişler kesildiği için ömrü kısa mı olur? ben 10 yıl dayanır sonra çürür dye duydum

dişlerinize kaplama yaptırmadan kompozit veneer uygulamasıda yaptırabilirsiniz.bu tedavi ile dişlerinize dokunulmadan estetiğiniz düzelmiş olur.
kaplama yaptırdığınız da ise düzenl bir dırçalama ve kontrolllere düzenli giderek uzuzn yılllar altdaki dişlerinize dokunmadan kaplamalrınızın ömrüü uzatabilirsiniz
hepsi 1 ay içinde biter

selamlar benımde üst ön dismin bir yanındakıne göre bıraz öne cıkık hemen yanndakıde bıraz gerıde göruntu olarak benı cok rahatsız edıyor doktora gıttım tel taktırman gerekır dedı telde maddı acıdan cok fazla buldum tel taktrmadan baska caresı var mı?? şimdiden tesekkür ederım.

slmlar. benimde ön üst dişlerimde eksiklik var. sağ üstte ön dişle azı diş arasında sadece köpek dişi var, sol tarafımda ise iki tane köpek dişi var yan yana. sivri sivri çok rahatsız oluyorum görüntü olarak. aslında dişlerim çok sağlam, sadece iki dolgum var, o da yeni. ama önden görüntü psikolojimi çok bozuyor. nereye, kime gitmem lazım, ne yaptırsam daha iyi olur, ve bursada tavsiye edebileceğiniz bir doktor varmı güvenilir? tşkrler saygılar

o bölgeye köprü yapdırmakdan başka çareniz yok
bbursada özlem mutafla bağlantıya geçebilirisniz

merhabalar benimde ön dişimin biri önde ve bu benı cok rahatsız ediyor ankarada gülüş tasarımı yapan bildiğiniz bi yer var mı bir de ortalama fiyatlar nedir?

öncelikle merhabalar...

dişleriniz kuralına uygun kesilip iyi bir kaplama yapılırsa hiçbir şekilde kendi dişlerinizde sorun oluşturmaz.
zirkonyum kaplamalar şuan için en doğal sonucu veren kaplamalar
tedavi süresi 15 gün ile 1 ay arasında sonuçlanır

mrb benimde üst ön dişlerim 4 tanesi eğri ve kalsiyum eksikliğindenn üstön ve altön 2 dişim çürüdü arkalardada çürükler mevcut bu eğrilik nasıl düzelir zirkonyum kaplama veya porselenmi önerirsiniz tedavi nekadar zaman alırır bilgilendirirseniz çok sevinirim...

mrb benimde üst ön dişlerim 4 tanesi eğri ve kalsiyum eksikliğindenn üstön ve altön 2 dişim çürüdü arkalardada çürükler mevcut bu eğrilik nasıl düzelir zirkonyum kaplama veya porselenmi önerirsiniz tedavi nekadar zaman alırır bilgilendirirseniz çok sevinirim...

çok fazla çürüğünüz olduğundan bahsetmişsiniz.ağız hiyeninize biraz daha dikkat etmelisiniz.ön bölgede zirkonyum estetik olması için ama arka bölgede metal destekli porselenide tercih edebilirsiniz.ikisinden oluşan kombeni bir kaplama planlaması yapılabilir.kaplamaların yapımı bir ay kadar sürebilir.bu süre içinde zaten ağızda geçici kaplamalarınız oluyor,sizin günlük hayatınızı etkilemez.

Back