• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış dudaklarda kaşınma lütfen yardım...

GALYANA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2009
317
1
96
39
Ankara
hanıımlar ben gecenlerde genıtal bolgeme temızlık yaptım daha sonra bu buyuk dudakların baslangıc kısmında bır sıslık hıssettım ust tarafta temızlık yaptıgım ıcın kıl donmesı flndır dıye dusundum dokununca acıyordu lavabodayken temızledıgım sırada ıltıhap geldıgını gordum dha sonra sureklı kasınmaya basladı sımdı kızarıklık var sankı yanmıs gıbı kızarıklık var cok fazla degıl ama arasıra kasınıyor bakarım cokkorkuyorum bu buyuk dudakların ara kısmında bu konularda pek bılgım yok lutfen yardımcı olun

sag yumurtalıgım ve sag kasıgımda agrılar var üşütüüğüm zaman ağrım oluyor ancak sımdı sıslık yok bırde rahımde degıl afedersınız ıdrarımızı yaptıgımız yerle dudakların arasında kıstle ılgısı olabılırmı pekı

canım jinekoloğa görünmeni tavsiye ederim geşmiş olsun

jinekologa gerek yok hemen eczaneye git troysd ve bepantene al ucuz ikiside karıstır sür hemen kesiyor cnm aynı şikayetler bndede vardı her gittigmde bnları werdiii

cevaplarınız ıcın tesekkuerler hanımlar bepanthen kullanmaya basladım Rabbım dermansız dert vermesın hıcbırımıze zemuszemus

Back