33 yasimdayim ic dudak dış dudak ilk defa duydumKızlar ben çok kafaya takıyorum da ayakta durunca dış dudaklarım aşağı doğru erkeklerin topları gibi uzun uzun duruyo iç dudaklarda bişey yok da dışı resmen aşağı doğru çekip uzatmışsın gibi
Sizin de öyle mi ya da onun bi çaresi var mı bide erkekler ona çok dikkat eder mi sizce
33 yasimdayim ic dudak dış dudak ilk defa duydumsu an kendime guluyorum
Gercekten mi33 yasimdayim ic dudak dış dudak ilk defa duydumsu an kendime guluyorum.
Vallahi ilk defa duydum 13 yillik evliyim hic duymamistim ic dudak ne dış dudak ne diye googledan baktim simdi erkegin oyle seylere takilacagini sanmiyorum bu arada sorunada cevap vermis olayimGercekten mi
38den katiliyorum ben de33 yasimdayim ic dudak dış dudak ilk defa duydumsu an kendime guluyorum.
Ayy ben googledan baktim neymis bu diye38den katiliyorum ben deutanc icinde
E siz onların ne olduğunu sanıyordunuz ki asdfhhh38den katiliyorum ben deutanc icinde
Hic onlara isim takmak gelmedi aklimaE siz onların ne olduğunu sanıyordunuz ki asdfhhh
Erkekler cok dikkat eder miCok anormal bir durumsa estetikle halledilir ancak veya size anormal geliyor olabilir.
İç dudak sarkması daha kötü bence ama
O ne kiKızlar ben çok kafaya takıyorum da ayakta durunca dış dudaklarım aşağı doğru erkeklerin topları gibi uzun uzun duruyo iç dudaklarda bişey yok da dışı resmen aşağı doğru çekip uzatmışsın gibi
Sizin de öyle mi ya da onun bi çaresi var mı bide erkekler ona çok dikkat eder mi sizce
Ya bunun yabancılıkla alakasi yok ki yani bunun sekillerimi var isimlerimi var hic arastirmak aklima gelmedi ki benim cidden ayrica erkekler begenip begenmicekmi diye dusunerek bedenine haksizlik eden senmissin gibi geldi bana Ksura bakma yaniKendi bedeninize bu kadar yabancı olmayın kızlar
Ben sanki sizin abarttiginizi düşünüyorum. Yaşınız çok ileri olsa ancak o zaman çirkin bir sarkma olabilir.Erkekler cok dikkat eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?