Dış dudak şekli

Falafella

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
32
25
35
Kızlar ben çok kafaya takıyorum da ayakta durunca dış dudaklarım aşağı doğru erkeklerin topları gibi uzun uzun duruyo iç dudaklarda bişey yok da dışı resmen aşağı doğru çekip uzatmışsın gibi

Sizin de öyle mi ya da onun bi çaresi var mı bide erkekler ona çok dikkat eder mi sizce

Kızlar ben çok kafaya takıyorum da ayakta durunca dış dudaklarım aşağı doğru erkeklerin topları gibi uzun uzun duruyo iç dudaklarda bişey yok da dışı resmen aşağı doğru çekip uzatmışsın gibi

Sizin de öyle mi ya da onun bi çaresi var mı bide erkekler ona çok dikkat eder mi sizce
33 yasimdayim ic dudak dış dudak ilk defa duydum 🤣🤣🤣 su an kendime guluyorum.

Cok anormal bir durumsa estetikle halledilir ancak veya size anormal geliyor olabilir.
İç dudak sarkması daha kötü bence.

O ne ki 🤔

Kendi bedeninize bu kadar yabancı olmayın kızlar
Ya bunun yabancılıkla alakasi yok ki yani bunun sekillerimi var isimlerimi var hic arastirmak aklima gelmedi ki benim cidden ayrica erkekler begenip begenmicekmi diye dusunerek bedenine haksizlik eden senmissin gibi geldi bana Ksura bakma yani 👉👈

Ameliyatı var cok rahatsızsanız smdiden yaptırmanız gerekiyor ileride daha cok sarkar ise daha cok uğraşırsınız. İmkanız var ise yaptırın cok rahatsız edici değilse kafaya takmayın..

X