Dış Dudak Sarkması

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
...........................................................................

Son düzenleme:
biz kendimize bu kadar özen gösterip en ufak kusurlarımızı dev yaparken, partnerlerimiz kendilerini bu kadar kasıyor mu, olaya biraz da böyle bakıp üstünüzdeki baskıyı atın lütfen...

birden çok kişiyle oldum diyemem ama arkadaşlarımızla da geçen sohbetlerden, okuduklarımızdan belli bi tecrübemiz var... sorun olabilir de, olmayabilir de... öncelikle sen mükemmel olsan bile bi erkeğin gözünün devamlı dışarda olduğunu düşünürsen isterse her şeyi bahane edip dışarı da bakar, başka şey de yapar... yine bilgilerimize dayanarak diyebilirim ki, oral seks yapan erkek % 10... hal böyleyken bu kadar endişe etmeni gerektirecek birşey yok bence... önemli olan çiçek değil, çiçeği nasıl sunduğundur... konu cinsellik olduğu için bu örneği veriyorum, sen partnerine öyle şeyler söyler, öyle bi bakış atar, öyle bi çamaşır/kıyafet giyip aklını başından alırsın ki gözü bu tip şeyleri görmez. lütfen akıllı olalım, önce kendimize saygı duyup saygıyı öyle bekleyelim. onlar gitsin göbeklerine baksın

canım üzülme ya herkesin vajinası aynı olucak diye bir şey yok ki hem erkekler takılmaz bence böyle şeylere sen temiz ol gerisi önemli değildir hem ALLAH daha kötü bişi vermesin kimsenin ki bebek gibi değil ha bebek gibi olnalar vardır belki ama nadirdir yani hiç belli olmaz belki evlendiğin erkek öyle daha çok beğenir :KK34:

oturup oranizimi inceliyorsunuz :44: meraktan soruyorum bunu. ilerde evleneceksin cocuk doguracaksin daha ne hallere girecek kim bilir :18: cok sukur elin ayagin tutuyor mu olmasi gerektigi gibimi vermis Rabbim, sukredeceksin.

canım üzülme ya herkesin vajinası aynı olucak diye bir şey yok ki hem erkekler takılmaz bence böyle şeylere sen temiz ol gerisi önemli değildir hem ALLAH daha kötü bişi vermesin kimsenin ki bebek gibi değil ha bebek gibi olnalar vardır belki ama nadirdir yani hiç belli olmaz belki evlendiğin erkek öyle daha çok beğenir :KK34:

çok takanları da var. estetik olmalısın bence.

Güzelim bende de aynı sorun vardı. 4 gün önce labioplasti yaptırdım hem iç dudaklarım küçültüldü hem de dış dudaklara dolgu yapıldı. Şimdiden çok güzel görünüyor :) Hiç dert etme seni gayet iyi anlıyorum. Sevişirken insanın kendini iyi hissetmesi çok önemli. Başka sorun olursa cevaplarım.

Güzelim bende de aynı sorun vardı. 4 gün önce labioplasti yaptırdım hem iç dudaklarım küçültüldü hem de dış dudaklara dolgu yapıldı. Şimdiden çok güzel görünüyor :) Hiç dert etme seni gayet iyi anlıyorum. Sevişirken insanın kendini iyi hissetmesi çok önemli. Başka sorun olursa cevaplarım.

bende labioplasti yaptırmayı düşünüyorumda endişelerim var. his kaybı olur diyor çoğusu korkuyorum o yüzden :KK43: ama bu yüzden kendimden nefret etmemden iyidir dimi? peki bilgilendirir misin fiyat hakkında ve nasıl hissediyorsun :KK43:

nerede yaptırdın ameliyatı ? ben de olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda kararsızıım :/

bende labioplasti yaptırmayı düşünüyorumda endişelerim var. his kaybı olur diyor çoğusu korkuyorum o yüzden :KK43: ama bu yüzden kendimden nefret etmemden iyidir dimi? peki bilgilendirir misin fiyat hakkında ve nasıl hissediyorsun :KK43:

His kaybından endişe ediyorsan hiç korkma. Sonuçta kadınların zevk noktaları klitoris ve vajinadır. Oysa ki yapılan işlem sadece iç ve dış dudaklara uygulanıyor. Doktor tavsiye edemem, çünkü ben araştırmadan gittim. Şimdilik ne bir memnuniyetsizlik ne bir memnuniyet bildirebilirim. Ama Balıkesirde 2,250 ye yaptırdım.

kesinlikle :):):)

His kaybından endişe ediyorsan hiç korkma. Sonuçta kadınların zevk noktaları klitoris ve vajinadır. Oysa ki yapılan işlem sadece iç ve dış dudaklara uygulanıyor. Doktor tavsiye edemem, çünkü ben araştırmadan gittim. Şimdilik ne bir memnuniyetsizlik ne bir memnuniyet bildirebilirim. Ama Balıkesirde 2,250 ye yaptırdım.

**merhaba..ben 38 yasındayım.cok iyi giden beraberliğim var ancak benım vajınamın dudakları cok ınce iç ve dıs cok küçük.ben etli lsun ıstıyorum ve bunun ameliyatı varmı merak ediyorum.konuyla ilgılı bılgısı olan arkadaşlar benı aydınlatsın lutfen

teşekkür ederim rahatladım biraz olsun. ben de araştırıyorum doktorları araştırmadan gitmek daha da korkutur beni kötü sonuç alan arkadaşlarımızda var aramızda azda olsa. ben cevap verene kadar baya zaman geçti ama şimdi nasıl hissediyorsun :)

X