• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diş dolgusu

Gokben1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
668
0
96
34
Antalya
Kızlar bugün kızımı için bir diş kliniğine gittim.Gitmişken bende muayene oldum ve dişlerimin şuan bayağı bi aşamadan geçmesi gerekiyor.Gittiğim merkez çok güzel ve çok ilgililerdi.Küçük çocuklarada baktıkları için buraya devam etmeyi istiyorum ancak aklıma takılan birşey var o da ücretleri.Dolgu ücretine 120 dedi ama bana 100 den yapacak çok işlemim olduğu için.Sizce bu fiyat nasıl ???
Umarım doğru yere açmışımdır konuyu...

Fiyatlar özelde aşağı yukarı o civarda malesef pahalı..Devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz isterseniz ücretsiz 4 dolgu yaptırmıştım ben Bahçelievler ağız ve diş merkezinde,memnun da kaldım tavsiye ederim...

Fiyatlar özelde aşağı yukarı o civarda malesef pahalı..Devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz isterseniz ücretsiz 4 dolgu yaptırmıştım ben Bahçelievler ağız ve diş merkezinde,memnun da kaldım tavsiye ederim...

Ben antalyada yaşıyorum canım.Bende devlet hastanesini düşündüm ama küçük kızım var burda diş hastanesi çok kalabalık oluyor,kızımdan o kadar ayrı kalacak vaktim olmuyor.Parası da sorun değil sadece dolgu o fiyatlardamı diye merak ettim canım.

Back