- 22 Nisan 2018
- 80
- 51
- 43
-
- Konu Sahibi ZeynepcDenli
Yarın alabilirsem randevu alacağım tekrar. Bir baktırmayı düşünüyorum tabi ödüm kopuyor ama napim. Pazar sınavım var. Umarım o zamana kurtulurumBenimde dolgu hatta kanallardan sonra hafif agrım olur ama 20 gün sürecek kadar değil acaba tam temizlenmedimi yada temizlerken çok mu derinlere diş etlerinize kadar inmek zorunda kaldı anlayamadım ama gerçekten çok uzun sürmüş geçmiş olsun
İnşallahYarın alabilirsem randevu alacağım tekrar. Bir baktırmayı düşünüyorum tabi ödüm kopuyor ama napim. Pazar sınavım var. Umarım o zamana kurtulurum
O mu bilmiyorum da sol tarafımda genel bir ağrı var. Hangi diş olduğunu kestiremiyorum bile. Yarın kontrole gideceğim sabah. İnşallah sıkıntısıZ geçer de yine yazarım burdan. Dua edin bana kızlarOyma islemi sirasinda agri olabiliyor bazen ama 20 gun surmesi cok fazla bir cok kez dolgu yaptirmis biri olarak soyluyorum en fazla 1 gun suruyor agrisi oda agridan cok zedelendigi icin hafif bir sızı belki tam temizlenmedi yada dolgu tam kaplamadi biyerden hava aliyor olabilir diye dusunuyorum
Insallah canimO mu bilmiyorum da sol tarafımda genel bir ağrı var. Hangi diş olduğunu kestiremiyorum bile. Yarın kontrole gideceğim sabah. İnşallah sıkıntısıZ geçer de yine yazarım burdan. Dua edin bana kızlar
Doğru kanal yapılacak bu akşam. Acaba alt çene dişine kanal zor mu olur. Üste yaptırdım ama alta ilk kez kanal yaptıracağım. Normal dolgu sırasında alt dişimde oyarken sızlama olmuştu. Umarım kanalda olmazÇürüğünüz derin olduğu için ağrınız olması normal ama 20 gün de Sürmez büyük ihtimal kanala yakındı hemen kanal yapmayalım diye yapmadı ama geçmiyorsa tekrar gidin kanala gitmiş olabilir dişiniz
Hissetmezsiniz gerilmeyin strese girerseniz geç uyuşur dişiniz. alt diş doktorun görmesi açısından daha uygun o yüzden rahat olun. Geçmiş olsun şimdidenDoğru kanal yapılacak bu akşam. Acaba alt çene dişine kanal zor mu olur. Üste yaptırdım ama alta ilk kez kanal yaptıracağım. Normal dolgu sırasında alt dişimde oyarken sızlama olmuştu. Umarım kanalda olmaz
Umarım öyle olur. Çok teşekkür ederim. Sonuçtan haberdar ederimHissetmezsiniz gerilmeyin strese girerseniz geç uyuşur dişiniz. alt diş doktorun görmesi açısından daha uygun o yüzden rahat olun. Geçmiş olsun şimdiden