Geçmiş olsun. İltihap sanırım o beyazlık. Antibiyotik gerekebilir doktora gittiniz mi tekrar?diş tedavisi sırasında dolgu cihazı kesmiş 3 gündür bişey yiyemiyor git gide büyüyüp kokuyor. ne yapabiliriz . başına gelen varmı acaba
ateş yapmış öğretmeni aradı gelin alın diye. evdeki şuruplardan verdim ama hafta sonu girdi malesef araya. antibiyotik eczanelerde vermiyor. normal acile yarın götürcem artık. iz kalmıyor geçiyor demiGeçmiş olsun. İltihap sanırım o beyazlık. Antibiyotik gerekebilir doktora gittiniz mi tekrar?
İz kalırmı bilmiyorum. Ateş dediniz o beyazlıkla birleşince enfeksiyon geldi aklıma.ateş yapmış öğretmeni aradı gelin alın diye. evdeki şuruplardan verdim ama hafta sonu girdi malesef araya. antibiyotik eczanelerde vermiyor. normal acile yarın götürcem artık. iz kalmıyor geçiyor demi
teşekkür ederim yara kırmızı olur ama beyaz olunca benimde aklıma intehap geldi dudak kuruluğu da var.İz kalırmı bilmiyorum. Ateş dediniz o beyazlıkla birleşince enfeksiyon geldi aklıma.
doktorunu aradık sorduk ısırmıştır diyor . çocukta değdi acıdı kanadı diyor. bilemedim çünkü odaya bizi almadı. sabah olsun inşallah götürcemAyy geçmiş olsun. Baya sarı sarı iltihap olmuş hemen doktora gösterin yazık.
öğretmeni aradı dudağı çok kötü gelin alın diye. öğretmeni de dedi dava açın diye. ben beylerden çok korkarım kimsenin ekmeği ilede oynamak istemem. kapalı çok kibar nazik bi bi bayandı. kasten yapmadı illa yanlışlıkla olmuştur insanlık hali ama keşke bizi bilgilendirseydi haberiniz olsun hafif dokundu gibisinden.ayyy doktora goturun yazık cok gecmıs olsun enfeksıyon olmus ıltıhaplanmıs
o nasıl diş yapmak adam alkollumuydu neydı nasıl kontrolsuz bır hareket ınsanın dudagıyla dişe dolgu yapılacak alan ne alaka
tovbe yarabbım ya
hastaneye gıtmısken bununla alakalı rapor alıp doktoruda sıkayet edın barı
elbetde kasten yapmamıstır ama hekımlerın boyle hatalar yapma luksu yoköğretmeni aradı dudağı çok kötü gelin alın diye. öğretmeni de dedi dava açın diye. ben beylerden çok korkarım kimsenin ekmeği ilede oynamak istemem. kapalı çok kibar nazik bi bi bayandı. kasten yapmadı illa yanlışlıkla olmuştur insanlık hali ama keşke bizi bilgilendirseydi haberiniz olsun hafif dokundu gibisinden.