diş dolgusu esnasında cihazın dudağı kesmesi yaşayan varmı (resimli)

krtlsbl

krls
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2018
22
3
37
diş tedavisi sırasında dolgu cihazı kesmiş 3 gündür bişey yiyemiyor git gide büyüyüp kokuyor. ne yapabiliriz . başına gelen varmı acaba

Eklentiler

• 20181208_000914.jpg
    20181208_000914.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 197
Geçmiş olsun. İltihap sanırım o beyazlık. Antibiyotik gerekebilir doktora gittiniz mi tekrar?
ateş yapmış öğretmeni aradı gelin alın diye. evdeki şuruplardan verdim ama hafta sonu girdi malesef araya. antibiyotik eczanelerde vermiyor. normal acile yarın götürcem artık. iz kalmıyor geçiyor demi

ateş yapmış öğretmeni aradı gelin alın diye. evdeki şuruplardan verdim ama hafta sonu girdi malesef araya. antibiyotik eczanelerde vermiyor. normal acile yarın götürcem artık. iz kalmıyor geçiyor demi
İz kalırmı bilmiyorum. Ateş dediniz o beyazlıkla birleşince enfeksiyon geldi aklıma.

Ayy geçmiş olsun. Baya sarı sarı iltihap olmuş hemen doktora gösterin yazık.

ayyy doktora goturun yazık cok gecmıs olsun enfeksıyon olmus ıltıhaplanmıs

o nasıl diş yapmak adam alkollumuydu neydı nasıl kontrolsuz bır hareket ınsanın dudagıyla dişe dolgu yapılacak alan ne alaka

tovbe yarabbım ya
hastaneye gıtmısken bununla alakalı rapor alıp doktoruda sıkayet edın barı

ayyy doktora goturun yazık cok gecmıs olsun enfeksıyon olmus ıltıhaplanmıs

o nasıl diş yapmak adam alkollumuydu neydı nasıl kontrolsuz bır hareket ınsanın dudagıyla dişe dolgu yapılacak alan ne alaka

tovbe yarabbım ya
hastaneye gıtmısken bununla alakalı rapor alıp doktoruda sıkayet edın barı
öğretmeni aradı dudağı çok kötü gelin alın diye. öğretmeni de dedi dava açın diye. ben beylerden çok korkarım kimsenin ekmeği ilede oynamak istemem. kapalı çok kibar nazik bi bi bayandı. kasten yapmadı illa yanlışlıkla olmuştur insanlık hali ama keşke bizi bilgilendirseydi haberiniz olsun hafif dokundu gibisinden.

öğretmeni aradı dudağı çok kötü gelin alın diye. öğretmeni de dedi dava açın diye. ben beylerden çok korkarım kimsenin ekmeği ilede oynamak istemem. kapalı çok kibar nazik bi bi bayandı. kasten yapmadı illa yanlışlıkla olmuştur insanlık hali ama keşke bizi bilgilendirseydi haberiniz olsun hafif dokundu gibisinden.
elbetde kasten yapmamıstır ama hekımlerın boyle hatalar yapma luksu yok
benım cok yakın arkadasım dıs hekımı anlatıyor denetıme gıtmısler ordakı asıstan kanal tedavısı yapıyor hekım yok
ceza kestık dıyor hasta ordakı dıs yapanın asıstan oldugunu bıle bılmıyor hekım ortagı sanmıs ... diş cekımı kanal tedavısı deyıp gecmeyeceksın yanlıs bır ıslemden ölebılır dedı

ceza mı kesmısler ne olmussa hem para cezası olur hem sıcılıne ıslenır falan dedı hatırlıyorum

hanı dırek ekmegınden olmuyor kınama gıbı bır cezası oluyor 3 kere hatalar tekrarlanırsa ozaman duruma bakılıyor sız cıddıye alın bu durumu kı hekım de ısını cıddıye alması gerektıgını ogrensın sessız kaldıkca rahat davranıyor ısını kotuye kullananlar

cok uzuldum ya benım ıcım sızladı cok gecmıs olsun

Geçmiş olsun bayagı kötü olmuş ya yazık çocuga keşke bugün götürseydiniz bi doktora..

Ya nasil dolgu yapmaktir bu, dolgu aleti ne geziyo cocugun dudaginda.
Tovbe Yarabbim.
Ayrica baya baya iltihaplanmis ve kokuyor diyorsunuz pek tabiki derhal doktora goturun. Ilerlemesin daha fazla kiyamam

X