Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diş dolgusu esnasında cihazın dudağı kesmesi yaşayan varmı (resimli)
ateş yapmış öğretmeni aradı gelin alın diye. evdeki şuruplardan verdim ama hafta sonu girdi malesef araya. antibiyotik eczanelerde vermiyor. normal acile yarın götürcem artık. iz kalmıyor geçiyor demi
ateş yapmış öğretmeni aradı gelin alın diye. evdeki şuruplardan verdim ama hafta sonu girdi malesef araya. antibiyotik eczanelerde vermiyor. normal acile yarın götürcem artık. iz kalmıyor geçiyor demi
öğretmeni aradı dudağı çok kötü gelin alın diye. öğretmeni de dedi dava açın diye. ben beylerden çok korkarım kimsenin ekmeği ilede oynamak istemem. kapalı çok kibar nazik bi bi bayandı. kasten yapmadı illa yanlışlıkla olmuştur insanlık hali ama keşke bizi bilgilendirseydi haberiniz olsun hafif dokundu gibisinden.
öğretmeni aradı dudağı çok kötü gelin alın diye. öğretmeni de dedi dava açın diye. ben beylerden çok korkarım kimsenin ekmeği ilede oynamak istemem. kapalı çok kibar nazik bi bi bayandı. kasten yapmadı illa yanlışlıkla olmuştur insanlık hali ama keşke bizi bilgilendirseydi haberiniz olsun hafif dokundu gibisinden.
Ya nasil dolgu yapmaktir bu, dolgu aleti ne geziyo cocugun dudaginda.
Tovbe Yarabbim.
Ayrica baya baya iltihaplanmis ve kokuyor diyorsunuz pek tabiki derhal doktora goturun. Ilerlemesin daha fazla kiyamam