Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benimoğlum 7.5 aylık diş çıkartacak sanırım sadece benı emmek istiyor?hiç bırsey yemiyor artık emzirmek kabus oldu biberon versem emmeyı bırakırmı diye korkuyorum
benimoğlum 7.5 aylık diş çıkartacak sanırım sadece benı emmek istiyor?hiç bırsey yemiyor artık emzirmek kabus oldu biberon versem emmeyı bırakırmı diye korkuyorum
selam cnm..sadece emdiği halde kilosu normal gidiyorsa bence verme biberon..ama benim kızım 15 aylık şuan ve azı dişleri çıktığından oda sadece beni emmek istedi..ve başka hiçbirşey yemedi..dün kilosuna baktırdım zayıflamış..200 gr vermiş...hemen gündüz emmeyi kes dediler..sadece gece vericeksin dediler...bende öyle yaptım..gerçektende öyle oldu ve aç kalınca yedi ..hemde eskisinden daha güzel..ama senin oğlun daha küçük..sütün ona yetiyo olabilir..bir süre devam et böyle..ama kilosuna baktır..vermeye başlıyosa bi şekilde memeni vermeyi sen de azalt bence..ama yinede bir dr a sor canım...