Bebekleri diş çıkaran anneler, oğlum ilk dişini çıkarmadı henüz bekliyoruz, bol salyalı geziyor ne bulursa çekip dişlerini kaşımaya çalışıyor. 2-3 gündür emerken falan dikkatimi çekiyor özellikle sağ kulağını çekiştirip duruyor, kulak ağrısı diş çıkarma belirtisi diye yazmış bir kaç arkadaş. Sizde de oldu mu? dr a götürmeme gerek var mı biraz daha bekleyeyim mi? şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.
Aynıları bende de var, özellikle 2 gündür emerken kulak çekiştirme olayımız başladı..Bugün, oğlum uyanır uyanmaz boy-kilo ölçümü için sağlık ocağına gideceğiz..Zaten soracaktım bunu da..Sana da yazarım canım öğrendiklerimi..Bu arada kasım annelerini unutma..Özleriz seni
benim kızımda 1 aydır salya akıtıyor,kulaklarını çekiştiriyor son günlerde,eline geçen her şeyi ağzına götürüyor,biz doktora gittik ama yok dedi sağlık ocağındada sormuştum geçen ay ama her bebekte aynı olmaz tabi,jeller var onlar rahatlatıyomuş
kızlar hepinize teşekkür ederim cevaplarınız için. Bu gece sabaha kadar uyumadığı ve uyutmadı için bir dr gidelim dedik, dr soğuk algınlığı dedi, dişle alakası yok dedi ama kardeşim diş hek. o herşeyi ağzına götürdüğü için soğuk alg. yakalanmış olabilir ama diş çıkarırken çene kasları zorlanır özellikle emerken kulakları oynadığından çekiştirmesi normal dedi.hepinizin bebeklerine kocaman öpücükler kolay diş çıkarsınlar emi...