antibyotik yazmadımı gerçi kendi kendine atlatsın diye ilk safhada vermiyolar ama zor olur sizin içinKullandım kullanmazmıyım denemedşğim yol kalmadı aşımız vardı grip diye geri gönderildik. Parol yazdı bebekler için olandan bundan ver bşr sabah bir akşam dedi verdim banamısın demedi jeli sürdüm biraz oynadık parolu verdim beşiğe koydum başladı feryada salla salla bi hsl oldum en sonunda mışıl mışıl daldı uykuya
havuç mu? gevrete gevrete parça kopar yutamazsa ne olacak ?Zaten gribi 1 haftada atlatiyolar. Dis zor cikiyo. Mecbur oyalayacaksin bebegi. Eline havuc ver
Disleri daha cikmamis. Yeni patlamis miniciktir. Plastikleri kaucuklari kemircegine en azindan havuctan vitamin alir. Zaten cocuk 1 yasina gelmis. Istemeyen vermesin.havuç mu? gevrete gevrete parça kopar yutamazsa ne olacak ?
erkek kar. eşi pırasa verirdi eline ona da bile yüreyim ağzıma gelirdi... havuç asla...
bu paylaşmak istediğim bir bilgidir. ve asla seni yermek için yazdıgım birşey değil belirteyim : havuçtaki vitamin kütür kütür yenerek alınmaz. limon ve yağ ile birlikte tüketilmesi gerekli. ayrıca havucun vitamini kabuğun hemen altındadır. havuç soyulursa bir cacık alınmaz ( zamannında ben böyle okudum öğrendim, arkadaşım da ziraat mühendisi dir o da aynı bilgiyi bana verdi)Disleri daha cikmamis. Yeni patlamis miniciktir. Plastikleri kaucuklari kemircegine en azindan havuctan vitamin alir. Zaten cocuk 1 yasina gelmis. Istemeyen vermesin.
ben altinci ayindan beri havuc veriyom bisey olmaz gozun onda olacakhavuç mu? gevrete gevrete parça kopar yutamazsa ne olacak ?
erkek kar. eşi pırasa verirdi eline ona da bile yüreyim ağzıma gelirdi... havuç asla...
Doğtudur canım ben acısını alsın diye yeşil soğan vermiştim damakları sert olduğu için bir anda koparttı ve aklım gitti diş değil damaklar bile yetiyor. Diş kayışıyıcıyı istemedi ekmek kemirmeyi gofret kemirmeyi hani tatlı ama sert şeyler istedi bunları çok güzel yiyor maşaallah :)bu paylaşmak istediğim bir bilgidir. ve asla seni yermek için yazdıgım birşey değil belirteyim : havuçtaki vitamin kütür kütür yenerek alınmaz. limon ve yağ ile birlikte tüketilmesi gerekli. ayrıca havucun vitamini kabuğun hemen altındadır. havuç soyulursa bir cacık alınmaz ( zamannında ben böyle okudum öğrendim, arkadaşım da ziraat mühendisi dir o da aynı bilgiyi bana verdi)
küçük bebelerin kemirme esnasında ne kadar büyük bir lokma kopartacağını kestiremessiniz. ağlama esneme ufak bir ıhıh etse ağzındaki parçanın boğazına kaçması mumkun olabilir. bu yüzden havuç benim için olmazlar listesinde.
elbette her annenin bebeğine bakma ilgilenme tercihlerinde farklıklar vardır. kim neyi uygun görürse çocuğuna uygular dener vs..
Hiç duymamıştım çiğ kurusoğan suyunu ilk defa duydumbenim kiz ucuncu disini cikariyor onlerden cok sukur iyi simdilik 9 aylik..arkadasimin ogluda disleri icin zor duruyor cocuk diyordu onlar careyi arabayla gezerek oyalamayi care bulmuslar yoksa durmuyor diyordu gribi icin bi cay kasigi cig kuru sogan suyu icir
Yok hiç bişey fayda etmiyor benim stresim yansıdıkça daha çok mızmızlanıyor. Çok sakinimdir ama çok yoruldum bu stresleBizde bir haftadir böyleyiz hem dis cikariyor hem atesi var.
Ne uyku var nede otura biliyoruz
Agiri kesici dis Jeli hepsini denedim Ama bir sonuc anlamadim malesef.
Evet bende cok sakinim dirYok hiç bişey fayda etmiyor benim stresim yansıdıkça daha çok mızmızlanıyor. Çok sakinimdir ama çok yoruldum bu stresle
Doğtudur canım ben acısını alsın diye yeşil soğan vermiştim damakları sert olduğu için bir anda koparttı ve aklım gitti diş değil damaklar bile yetiyor. Diş kayışıyıcıyı istemedi ekmek kemirmeyi gofret kemirmeyi hani tatlı ama sert şeyler istedi bunları çok güzel yiyor maşaallah :)
Aynen gece uyuyor ya saati gelince çok şükür ediyorum oda bende rahatlıyoruz ama sabah olacak diye aklım çıkıyor bide durduk yere ağlıyor dedşğin gibş bazen artık sinirler yıpranıyor oturup bende onunla ağlıyorumEvet bende cok sakinim dir
Ama insan artik kaldirmiyo ki, uykusuz enerjin sifir.
Sürekli agliyo elinden bisey gelmiyor ..
Bende oturupp agladim valla cünkü dayanamiyorum, Sabah olunca korkuyorum artik sil bastan basliyoruz diye..
Allah sabir versin bize ne diyelim...
Gececek gececek diye kendimi teseli ediyorum:)
Aynen gece uyuyor ya saati gelince çok şükür ediyorum oda bende rahatlıyoruz ama sabah olacak diye aklım çıkıyor bide durduk yere ağlıyor dedşğin gibş bazen artık sinirler yıpranıyor oturup bende onunla ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?