Ayı küçük diye yeşil soğana cesaret edemedim.Yeşil soğan olabilir ama koparıp yutmaması lazım tehlikeli olabilir. Meyve fileleri var ona meyve koyup veriyorsunuz hem dişini kaşımış oluyor hem meyve yiyor ama sizinki daha küçük. Diş kaşıyıcı şeyler oluyor ya ismi neydi bilemedim onu buzdolabına koyup biraz soğutup verin eline bir süre idare eder diye düşünüyorum. Uzun zaman oldu doğum yapalı o zamanları geçireli. Bunlar geldi aklıma.
Çok haklısınız bunalmakta. Doktoru bir yol göstermedi mi peki ilaç dışında? İnşallah en kısa sürede atlatırsınız bu süreci. Sabır diliyorum.Ayı küçük diye yeşil soğana cesaret edemedim.
Diş kaşıyıcı ve file midesini bulandırıyor ve kendı tutmak için uğrasıyo tutamıyo ağlıyor.
O kadar daraldım ki
15 aylık ikizlerimle bizde şuan aynı süreçteyiz. Bizim köpek ve azı dişleri geliyor. Mahvoldu kızım oğlum daha iyi durumda. Kızımda iştah gitti ilk dışı o kadar kolay çıktı ki. Şuan 7 yerden damağı perişan halde. Benimkiler tek tek çıkarmadı şimdiye kadar üçer beşer çıktı. Ama bu sefer çıkanlar zor dişler. Krem sürüyorum birazcık ağrı kesici verdim.Merhabalar
4 ayı bitmek üzere olan bebeğim var. 1 ay önce doktor diş çıkarıyor sizin bebek çok erkenci dedi.
İlk baş sorun etmedik ama şuan baya bitik durumdayım.
Son zamanlarda eli devamlı ağzında, devamlı salya akıtıyo her buldugunu ağzına sokuyor bunları sorun etmiyorum ama devamlı ağlıyor.
Uykusu tamamen bitti gece de 15 kere kalktığı oluyo gündüz zaten uykuyu unuttuk delirmek üzereyim.
Ne kucakta ne beşikte hiç bir yerde durmuyo. Jel ve ağrı kesıcı işe yaramadı
Bildiğiniz bir yöntem varsa benimle paylaşabilir misiniz?
Buzluğa koyup mu verdinizSoğuk Havuçbenim kurtarıcımdı
Denedim az önce hafif sakinledi sanırım eli ağzında ama ortalığı yıkıp inletmediEmziklerin içine su doldurulanları varmış, buzluğa koyup veriyorlar. Uyuşturuyor sanırım diş çıkan yeri, ağrıyı hafifletiyor.
Doktor ilaç ve jele karşıyım diş konusunda dedi.Çok haklısınız bunalmakta. Doktoru bir yol göstermedi mi peki ilaç dışında? İnşallah en kısa sürede atlatırsınız bu süreci. Sabır diliyorum.
Normal dolaptan canım, soğuk rahatlatıyor, havucu 4 e bölün ne çok kalın ve çok ince bir kısım verin hem oyalanır hem rahatlatır inşaAllahBuzluğa koyup mu verdiniz
Karanfili ezip zeytinyağı ile karıştırın bu karışımı diş çıkan bölgeye sürün iyi geliyor bide ben agız mendillerini ıslatıp buzlukta dondurur eline verirdim kemirirken soguk olması rahatlatıyorMerhabalar
4 ayı bitmek üzere olan bebeğim var. 1 ay önce doktor diş çıkarıyor sizin bebek çok erkenci dedi.
İlk baş sorun etmedik ama şuan baya bitik durumdayım.
Son zamanlarda eli devamlı ağzında, devamlı salya akıtıyo her buldugunu ağzına sokuyor bunları sorun etmiyorum ama devamlı ağlıyor.
Uykusu tamamen bitti gece de 15 kere kalktığı oluyo gündüz zaten uykuyu unuttuk delirmek üzereyim.
Ne kucakta ne beşikte hiç bir yerde durmuyo. Jel ve ağrı kesıcı işe yaramadı
Bildiğiniz bir yöntem varsa benimle paylaşabilir misiniz?
Hemen deniyorum teşekkür ederimNormal dolaptan canım, soğuk rahatlatıyor, havucu 4 e bölün ne çok kalın ve çok ince bir kısım verin hem oyalanır hem rahatlatır inşaAllah
Karanfil 6 aydan once deneme dediler bı kaç kişi bende emin olamamıştımKaranfili ezip zeytinyağı ile karıştırın bu karışımı diş çıkan bölgeye sürün iyi geliyor bide ben agız mendillerini ıslatıp buzlukta dondurur eline verirdim kemirirken soguk olması rahatlatıyor