- 19 Ocak 2022
- 97
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi Saadet4444
Kaç gün sürer peki bunları deniyorum işe yarar mı acabaHayırlı olsun dişler geliyor emiyorsa arada bir isirmak istemesinden de anlarsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün sürer peki bunları deniyorum işe yarar mı acabaHayırlı olsun dişler geliyor emiyorsa arada bir isirmak istemesinden de anlarsin
Bebek normal aglamasi ama yine de doktora götur belki karnı agrıyordur belki söylüyordur belki kulakları agriyordur doktor iyice bir bakarYa endişeden kastım su çok ağlıyor bişe beğenmiyor ne ypasam olmuyo hep mizmizlaniyo ağlamasına çok takiyom
Benim daha tecrübem yok acaba her diş çıkaran kulak cekiyo mu benim oğlum cekmiyoBenim oğlum 11 aylık devamlı kulaklarını çekiyor emerken ne yapmam lazım kulak için anneler
Öyle yapicam büyük bı ihtimalle bu gün doktoruyla görüştüm şikayetlerini anlattım dış cikariyordur dediBebek normal aglamasi ama yine de doktora götur belki karnı agrıyordur belki söylüyordur belki kulakları agriyordur doktor iyice bir bakar
Bir alışkanlık olmuştur kendini öyle rahatlatıyor benim oğlum genelde uyumak istedigi zaman emerken kendi kirpileriyle ya da benim kirpiklerimle oynar hiç rahatsız olmuyorum aksine komik tatli geliyor banaBenim oğlum 11 aylık devamlı kulaklarını çekiyor emerken ne yapmam lazım kulak için anneler
Bandana kullan kulakları kapanınca çekmez belkiBir alışkanlık olmuştur kendini öyle rahatlatıyor benim oğlum genelde uyumak istedigi zaman emerken kendi kirpileriyle ya da benim kirpiklerimle oynar hiç rahatsız olmuyorum aksine komik tatli geliyor bana![]()
Ona birşey diyemem ki her bebek farklı ben sürdüm mu dentinoxu yarım saatte bir saatte etki ediyordu uyuyordu 3 4 saat sonra tekrar suruyordum ama slikon parmak fircayla iyice gezdiriyordum dış yerlerinde parmagimiKaç gün sürer peki bunları deniyorum işe yarar mı acaba
Bende böyle deniycem o zaman çok teşekkür ederim ilgilendigin icinOna birşey diyemem ki her bebek farklı ben sürdüm mu dentinoxu yarım saatte bir saatte etki ediyordu uyuyordu 3 4 saat sonra tekrar suruyordum ama slikon parmak fircayla iyice gezdiriyordum dış yerlerinde parmagimi
Önemli değil canım ise yarar inşallahBende böyle deniycem o zaman çok teşekkür ederim ilgilendigin icin
Bende emin değilim dış çıkardığında ama yine de tedegal kullanıyorum MasAllah senin kuzuya da bizde insAllah kolay atlatiriz
Bu arada uyku için bende çok kötü durumdaydim ama baybay damla kullanmaya başladım çok şükür çok rahat geçti geceleri
Canim benimki çekmekten kızarıp çiziyor keşke oynasa doktor bişey yok diyor şuan uykuda bile çekiyorBir alışkanlık olmuştur kendini öyle rahatlatıyor benim oğlum genelde uyumak istedigi zaman emerken kendi kirpileriyle ya da benim kirpiklerimle oynar hiç rahatsız olmuyorum aksine komik tatli geliyor bana![]()
Ağrı yapıyor dış kulağa ondan diyorlarBenim daha tecrübem yok acaba her diş çıkaran kulak cekiyo mu benim oğlum cekmiyo
Umurim canım bebislerimiz bı an önce rahata kavusurInsallah insallahkulaklarini cok uzun zamandir cekiyordu bizimki ama iste son gunlerde ic kismini kizarticak kadar eli kulagindaydi sanirim iki disi ayni anda cikariyor, agzini hic acmiyor. Cit cit sesi cok yakinda gelir sizinde ben gun icinde eline pirasa veriyorum o cok rahatlatiyor aklinizda olsun baya oyaliyor
Duydum onu ama denemeye cesaret edemedim. Kabullendim artik bu uyku sorununu, kabullenince eskisi kadar gerilmiyorum. Doktor emzirmeyi kesene kadar boyle dedi umarim 1 yasindan sonra biraz olsun duzelir![]()
Atak tan o zaman... 6. Ay atağı geçmiş olsun6 aylık kulaklarını cekistirmiyo ama hep ağlıyor çok huysuz normalde sin bı bebeğim vardı herşeye gulen o gitti yerine başka bı bebis geldi sanki
Peki nasıl geçer siz neler yaşadınız ne kadar sürdü ve sunan hiç beslenmeyi iştahı da yok lütfen bilgi verinAtak tan o zaman... 6. Ay atağı geçmiş olsun
3 hafta sürüyor malesef... Uykusunda beslemen lazım...Peki nasıl geçer siz neler yaşadınız ne kadar sürdü ve sunan hiç beslenmeyi iştahı da yok lütfen bilgi verin
Teşekkür ederim3 hafta sürüyor malesef... Uykusunda beslemen lazım...